Jatkamme ikäkausitoimintaa vapun jälkeen
29.4.2020 14:53 Uutiset / Pääsivusto

Ikäkausijoukkueiden toiminta jatkuu vapun jälkeen etävalmennuksessa

Viimeiset viikot ovat olleet poikkeuksellisia ja jokainen meistä on joutunut opettelemaan uudenlaisen arjen etätyöskentelyineen, kotikouluineen, lomautuksineen, epävarmuuksineen ja kaikkineen. Poikkeustilanne on vaikuttanut meihin kaikkiin jollakin tavalla ja tulee vaikuttamaan vielä valitettavan pitkään.

Kannamme seurana huolta jokaisen lapsen liikkumisesta ja olemme miettineet kovasti keinoja, kuinka voisimme parhaiten tukea lasten aktiivisuutta ja liikkumista. Seuran johtokunta ja joukkueiden johto hyväksyi kuluneella viikolla seuran toimihenkiköiden esityksen seuran ikäkausijoukkueiden joukkuetoiminnan jatkamisesta vapun jälkeen 3.5. alkaen.

Toiminta jatkuu vapun jälkeen etävalmennusohjelmalla - tapahtumat säännöllisiä

Joukkuetoiminnan jatkuminen käynnistyy etäharjoituksilla, jotka ovat joukkueiden virallisia, Jopoxiin kirjattuja, tapahtumia, joista myös merkitään läsnä- ja poissaolijat.

Harjoituksia on ikäkauden mukaan 1-3 viikossa ja toteutetaan etäyhteyksin tai ennakkoon nauhoitetuin videoin. Harjoituksiin voi osallistua joko mobiililaitteella tai tietokoneella ja ne vaativat osallistujalta ainoastaan toimivan verkkoyhteyden ja yleisimmät harjoitusvarusteet.

Viime päivien uutisointi on tuonut myös viitteitä, että Palloliiton suositukseen lähiharjoittelun keskeytyksestä olisi tulossa muutoksia ja mahdollisista pienryhmissä tapahtuvan lähiharjoittelun ohjeistuksista on ollut puhetta. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ja Palloliiton viestintää, sekä käymme tiivistä dialogia kaupungin virkamiesten kanssa, jotta paluu lähiharjoitteluun tapahtuisi mahdollisimman pian yleistilanteen sen mahdollistaessa.

Valmennukseen resursoidaan - Komokallio ja Pölönen-Elokorpi palaavat töihin

Joukkuetoiminnan jatkuminen vaatii seuralta myös lisäresursointia valmennukseen. Etäharjoitustoimintaa koordinoi seuran valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes ja hänen tuekseen nappulavastaava Johannes Komokallio, sekä valmentaja Mika Pölönen-Elokorpi kutsutaan täysipäiväisiltä lomautuksiltaan takaisin seuran työvahvuuteen puolitetulla työajalla 1.5. alkaen.

Lehtihalmes, Komokallio ja Pölönen-Elokorpi jakavat kaikkien ikäkausijoukkueiden etävalmennuksen vastuun toistensa kesken siten, että Komokallion ja Pölönen-Elokorven työnkuvasta etävalmennuksen valmistelemisen ja toteuttamisen osuus on 100% ja valmennuspäällikkö Lehtihalmeksen noin 25%, alussa painotetusti enemmän, jotta toiminnan käynnistyminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Etäharjoitusten lisäksi valmentajat rakentavat kullekin ikäluokalle omatoimiharjoitusohjelmat kahden viikon jaksoin, sekä antavat tarvittaessa lasten vanhemmille ja lapsille itselleen henkilökohtaista ohjausta omatoimisen harjoittelun tueksi.

Joukkuekohtaiset ohjelmat viestitään pelaajille ja pelaajien vanhemmille vielä ennen vappua.

Seura valmistautuu lähiharjoittelun käynnistämiseen mahdollisimman sujuvasti, mikäli siihen valtiovallalta, Palloliitolta ja Hyvinkään kaupungilta suodaan edellytykset. Tilanteen muuttuessa seura viestii mahdollisimman pian muuttuvista toimintatavoista.

VOIMA. TAHTO. SYDÄN. – Kyllä me tästä selviämme!


Lisätietoja etävalmennukseen liittyen:

Timo Lehtihalmes/valmennuspäällikkö: 040 844 0618 / timo.lehtihalmes@hyps.fi

Lisätietoja seuran toimintaan ja viestintään liittyen:

Janne Bruun/toiminnanjohtaja: 040 485 5622 / janne.bruun@hyps.fi

Seuran tukikampanja käynnissä osoitteessa https://www.voimatahtosydan.fi/


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat