Osallistu varainhankintakampanjaamme - Kyllä me tästä selviämme!
21.4.2020 19:45 Uutiset / Pääsivusto

Voimatahtosyadan.fi on seuran uusi myynti- ja markkinointisivusto

Seruamme, kuten moni muukin taho, on aivan poikkeuksellisen tilanteen edessä.

Urheilutoimintamme lähivalmennus ja kilpailutoiminta on keskeytetty ja henkilöstö lomautettu, joko kokopäiväisesti tai puolipäiväisesti. Olemme myös joutuneet perumaan kesäkuun turnauksen ja siirtämään Euroliigan alkua, ainakin toistaiseksi, elokuulle.

Tilanteen vaikea ennustettavuus luo uhan, että toiminta ei normalisoidu vielä elokuuhunkaan mennessä. Mikäli elokuun turnaukset ja Euroliiga jouduttaisiin perumaan, olisivat sen vaikutukset jo varsin huomattavat.

Kesän turnausten ja Euroliigan mahdollinen peruuntuminen aiheuttaisi seuramme taloudelle vahingot, joista toipuminen vaatisi huomattavia sopeutustoimia jopa pysyvästi.

”Seuratoimijoiden välittäminen on ollut ihailtavaa – vapaaehtoistoimihenkilöiden vastaantulo toimintamaksuhyvityksissään, sekä jäsenistön ymmärrys välttämättömän toimintamaksuerän perimiselle kassatilanteen turvaamiseksi on osoittanut, että aktiiviyhteisömme on erittäin sitoutunutta seuran tukemiseksi. Pahimmissa uhkakuvissa se ei kuitenkaan ihan riitä, vaan kaipaamme vielä ulkopuolistakin panosta paikkaamaan jo varmistuneita, sekä loppukesästä mahdollisesti vastaantulevia tulonmenetyksiä. Tilanne on haastava, muttei toki toivoton. Haluan uskoa, että kyllä me tästä selviämme”, kertoo seuran tilanteesta toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Kyllä me tästä selviämme! -tukikampanja alkoi maanantaina 20.4.

Aloitimme maanantaina 20.4. varainhankintakampanjan ”Kyllä me tästä selviämme!”. Kampanja perustuu kampanjatuotteisiin, t-paitaan ja huppariin, joita seura myy niin ikään maanantaina avattavan voimatahtosydan.fi -sivuston verkkokaupan kautta.

Kampanjatuotteita myydään kolmessa kategoriassa: Tukija, Auttaja ja Pelastaja. Kukin kampanjatuotteita ostanut taho saa määritellyn tuotesisällön lisäksi nimensä, tai yritys logonsa, kymmeneksi vuodeksi Kankurin liikuntapuiston ulko- ja sisätiloihin asennettaviin muistotauluihin. Syyskesästä asennettavat taulut tulevat jatkossa toivottavasti muistuttamaan ihmisiä tästä poikkeuskeväästä ja -kesästä, sekä siitä, ketkä pelastivat toimintamme nykytason jatkuvuuden.

Lisäksi Pelastaja-tason kumppanit nostetaan erikseen esille sosiaalisen median kanavissamme.

”Kampanjan onnistuminen saattaa pelastaa koko seuran tulevaisuuden. Omien ostojensa lisäksi toivoisin hyvinkääläisyhteisön jakavan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa julkaisujamme kampanjaan liittyen. Mitä enemmän ihmisiä tavoitamme, sitä paremmin uskon myös kampanjan toimivan”, kannustaa toiminnanjohtaja Bruun.

Lisätietoja kampanjasta voi lukea ja kampanjaan pääse osallistumaan uudella sivustolla voimatahtosydan.fi.

Voimatahtosydan.fi tulee jatkossa olemaan seuran myynti- ja markkinointisivusto sekä kuluttajille, että yrityksille. Hyps.fi säilyy edelleen seuran virallisina kotisivuina. Sivujen välistä rajapintaa tullaan kehittämään ajan edetessä.

Kampanjan edetessä esille pääsevät myös paikalliset yritykset

Kampanjan yhteydessä tarjotaan näkyvyyttä myös paikallisille kuluttajabrändeille ja -yrityksille nostamalla säännöllisesti voimatahtosydan.fi-sivuille verkkokaupan myyntiin paikallisten yritysten kuluttajatuotteita.

Kampanjoinnin ideana on, että seura markkinoi ja myy verkkokaupassaan tuotetta tai palvelua viikon ajan ja ainoastaan myytyjen tuotteiden tai palveluiden perusteella yritys maksaa seuralle provisio-osuuden. Kampanjan aloitus on siis yritykselle riskitön.

”Tilanne on tiukka myös monelle paikalliselle ja Hyvinkäällä toimivalle yritykselle. Asiakasvirrat ovat vähentyneet, eikä markkinointiin varmasti ole juuri ylimääräistä monella laittaa. Haluamme tällä mallilla auttaa paikallisia toimijoita ja antaa panoksemme alueen elinvoimaisuuden säilyttämiseksi”, Bruun valottaa yritysyhteistyötä.

Etsimme aktiivisesti kampanjakumppaneita, mutta atamme mielellämme vastaan myös yritysten tarjouksia. Viikoittaiset yritysyhteistyökampanjat on tarkoitus aloittaa ensimmäisen kampanjaviikon jälkeen.

Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura ry.
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat