Kesätöitä 15-17 -vuotiaille - Hae 19.4. mennessä!
13.4.2020 9:28 Uutiset / Pääsivusto

OP Uusimaa mahdollistaa viiden kestyöntekijän palkkaamisen Hyvinkään Palloseuran toimintoihin

Hae kesätöitä OP:n piikkiin 19.4. mennessä!

Hei sinä 15–17-vuotias nuori, nyt on mahdollista päästä kesätöihin vähintään kahdeksi viikoksi OP:n tuella. OP Uusimaa mahdollistaa tulevana kesänä 250 kesätyöpaikkaa Hyvinkään, Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Kirkkonummen, Lohjan, Nurmijärven, Siuntion, Tuusulan ja Vihdin alueella toimiviin yhdistyksiin ja seuroihin. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori, ja kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen.

Kesäduunia on tarjolla erilaisilla aloilla – Hae kesäduunia ajalla 16.3.- 19.4.2020. Laita hakemus sekä CV Hyvinkään Palloseuraan: janne.bruun@hyps.fi.

Hyvinkään Palloseura vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.

Kesätyöt pyritään toteuttamaan kesän aikana

Vallitsevasta poikkeusitlasta johtuen, emme vielä pysty takaamaan kesätöiden toteutumista suunniteltuna ajankohtana 1.-17.6. Vaihtoehtona näille päiville on 27.7.-16.8. ajanjakso, jolle varaudumme siirtämään leiritoimintojamme. Tuona ajankohtana huomioidaan koulujen alku, eikä työvuorot tule menemään, luonnollisestikaan, päällekkäin koulun kanssa, mutta osalla kesätyöntekijöistä töitä saattaa olla vielä viikonloppuna 15.-16.8. Tyttöjen turnauksemme yhteydessä.

Kesätyösopimukset ovat kaksiviikkoisia. Osa sopimuksista sisältävät myös viikonlopputöitä. Kaikkiaan palkkaamme viisi kesätyöntekijää.

Odotamme sinulta luotettavuutta, oppimishalua ja omatoimisuutta. Aiemmasta kokemuksesta lasten liikunnanohjauksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä, jos omaat omakohtaista kokemusta jalkapallosta aktiivisena harrastuksenasi. Kokeneille ohjaajille ja apuohjaajille jalkapallotuntemus ei ole välttämätön.

Hae kesätöitä vapaamuotoisella hakemuksella 19.4. mennessä ja liitä mukaan CV:si. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse janne.bruun@hyps.fi.

Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin, riippumatta kutsutaanko häntä haastatteluun tai ei. Saat siis pian tietää hakemuksesi statuksesta.

Vallitsevan poikkeustilanteen takia emme todennäköisesti pysty vielä huhtikuun loppuun mennessä vahvistamaan kesätöiden aikataulua tai toteutusta, joten meitä auttaa kovasti, jos ilmoittaisit hakemuksesi yhteydessä, sopisiko sinulle molemmat mahdolliset ajankohdat kesätöille (1.-17.6. ja 27.7.-16.8.) vai vai jompi kumpi niistä.

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin! -kampanjasta

Lisätietoja kesätyöpaikoista ja hakemukset:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat