Yritykset auttamistalkoissa mukana - kauppakassit maksutta vähävaraisille
26.3.2020 16:35 Uutiset / Pääsivusto

Yritykset tukemassa sekä kaupunkilaisia, että Hyvinkään Palloseuraa

Hyvinkääläisyritykset ovat myös käärineet hihansa ja ryhtyneet auttamistyöhön.

Ensivaiheessa Konepaja Hokle Oy lahjoitti 20 ja Johanna Sormunen (Happy Diamonds Oy) 10 kauppakassia vähävaraisille toimitettavaksi.

Kauppakassit toteutettiin joko lahjakortein suoraan autettaville tai HyPS:n apupalvelu toimitti valmiit, asiakkaan toiveiden mukaan täytetyt, kauppakassit kotiovelle saakka. Ensimmäiset kauppakassi- ja lahjakorttitoimitukset toimitettiin autettaville viikonlopun 28.-29.3. aikana.

Avustukset ovat riippuvaisia sponsoreista, eli ilman ulkopuolista rahoitusta ei kauppakassi-avustusta pystytä järjestämään.

Mikäli olet kauppakassi-avustuksen tarpeessa, ole yhteydessä hyps@hyps.fi, ja ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, sekä osoitteesi. Koska hakemuksia on tullut ja tulee reilusti, pieni kuvaus tilanteestasi auttaa meitä paremmin kohdentamaan apua sitä eniten tarvitseville. Jaamme kauppakassi-avustuksia taas, kun kampanjalle löytyy uusi sponsori.

"On ollut hienoa huomata, että yrityksetkin kantavat vastuuta ja osallistuvat auttamistalkoisiin tässä, heillekin valtavan haastavassa tilanteessa. Ymmärrän, että nämä talkoot ei kaikille yrityksille ole tällä hetkellä mahdollista, mutta niille, joille se on, heitän haasteen lähteä mukaan", kertoo Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja ja apupalvelun puuhamies Janne Bruun.

Yrittäjä ja yrityspäättäjä - haaste on heitetty!

Hyvinkään Palloseura ja jo kauppakassi-avustusta sponsoroineet Hokle Oy ja Johanna Sormunen haastavat kaikki kykenevät yritykset talkoisiin mukaan. Jo alle 100 euron investoinnilla pystyt pelastamaan usean henkilön päivän, sekä tuet Hyvinkään Palloseuran toimintaa.

Mikäli auttamistalkoot kiinnostavat, ole yhteydessä, niin kerromme toimintamallista tarkemmin:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura ry.
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat