Kaikkea parasta yhteistyöyrityksellemme!
19.3.2020 8:05 Uutiset / Pääsivusto

Kiitos ja kaikkea parasta yhteistyökumppaneillemme näinä haastavina aikoina!

Suomalainen urheiluseuratoiminta on ainutlaatuinen. Se tavoittaa säännöllisesti jopa mijoona suomalaista ja tarjoaa hyvinvointia valtaville massoille. Se myös pitää nuoret kiinni positiivisessa sosiaalisessa piirissä ja ehkäisee näin nuorten syrjäytymistä. Se myös tarjoaa monelle työpaikan tai tärkeän harrastuksen ja sivutyön arjessa selviytymiseksi ja jaksamiseksi.

Hyvinkään Palloseura on Hyvinkään suurin lasten ja nuorten liikuttaja noin 1 000 jäsenellään ja lähes 1 500 vuotuisella liikkujallaan. Lisäksi seuran toiminta koskettaa tuhansien hyvinkääläisten ja ulkohyvinkääläisten tapahtuma- ja otteluvieraiden elämää.

Seuran missiona on mahdollistaa sosiaalinen ja terveellinen harrastus kaikille, riippumatta liikkujan tavoite- ja edellytystasosta. Seura pyrkii määrätietoisesti kehittämään toimintaansa yhteistyössä kaupungin, muiden seurojen ja yhdistysten, yritysten sekä jäsenistönsä ja vapaaehtoisten kanssa.

Kehitystyö ei olisi mahdollista ilman taloudellisia resursseja, joita jäsenistön toimintamaksu-, sekä harrastetoiminta- ja tapahtumatuottojen lisäksi mahdollistavat yritykset ja yhdistykset, joita ilman emme me emme olisi me.

Koronavirusepidemian aiheuttama poikkeustila on laittanut monet yritykset ahtaalle ja haluamme osaltamme muistuttaa, kuinka tärkeää yhteisömme ja muiden hyvinkääläisten olisi, mahdollisuuksiensa mukaan, näinä aikoina ja tämän poikkeustilan jälkeen käyttää yritysten palveluita ja suosia kulutustottumuksissaan paikallista ja kotimaista työtä. Vaikka brändi yritysten logoissa saattaa olla globaali, on niiden takana usein tavallisia paikallisia yrittäjiä, joihin poikkeustilan aiheuttama, valtaosin aiheellinen, kuluttajavarovaisuus vaikuttaa merkittävästi.

Hyvinkään Palloseuran toimintaa ovat mahdollistamassa:

HyPS Concariklubi: HyPS Concariklubi on "veljesyhdistyksemme" ja suurin vuotuinen tukijamme. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia HyPS:n perinteitä ja ylläpitää jäsenistön yhteyksiä seuraan ja jalkapalloiluun yleensä. "Concarit" mm. mahdollistavat vähävaraisten harrastamisen tukemista ja tukevat edustusjoukkueen toimintaa.

OP Uusimaa: Uudenmaan Osuuspankki on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Hyvinkään Palloseuran ja jalkapallon lisäksi, OP Uusimaa on merkittävä yhteistyökumppani monille muille urheiluseuroille ja -lajeille toimialueellaan. OP:n ja Hyvinkään Palloseuran yhteistyön juuret ovat jo 1980-luvulla ja silti tuntuu, että nyt ollaan vasta alussa. OP Uusimaa on Euroliigan pääyhteistyökumppani.

Hyria: Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen tai opintojen jatkuminen esimerkiksi ammattikorkeakoulussa. Hyria on Euroliigan merkittävä tukija. Lisäksi osapuolet kehittävät yhteistyössä Hyrian koulutustarjonnan kiinnostavuutta nuorille urheilijoille.

Puma: Puma on Hyvinkään Palloseuran varustevalmistaja ja merkittävä sponsori. Kaikki Hyvinkään Palloseuran joukkueet ja toimihenkilöt pukeutuvat Puman laadukkaisiin urheiluvaatteisiin. Yhteistyössä Intersport Hyvinkään kanssa Puma on toimittanut seuramme takstiilit jo usean vuoden ajan.

Intersport Hyvinkää: Intersport Hyvinkää on seuramme virallinen vaatekauppa ja merkittävä taloudellinen ja toiminnallinen kumppani. Intersport toimittaa seurallemme kaikki Puman seuravaatteet, jonka lisäksi se on palvellut hypsiläisiä muiden jalkapallovarusteiden kauppiaana jo vuosia. Intersport Hyvinkää on myös mukana Euroliigassa ja mm. isännöin varusteiden jakoa ennen Euroliigan alkua.

Konecranes: Konecranes on kaikille tuttu, suomalainen nostureita valmistava ja kunnossapitopalveluita tarjoava pörssiyritys - ja myös pitkäaikainen Hyvinkään Palloseuran tukija. Täksi vuodeksi Konecranes lisäsi panostustaan seuraamme, haluten edesuattaa tyttöjen pelaamisen ja harrastamisen kehitystyötä.

Fit24: Fit24 on uusimaalainen kuntosaliketju, jolla on Hyvinkään lisäksi toimipiste myös Nurmijärven Klaukkalassa. Toiminnallista yhteistyömme seuramme tekee samoissa tiloissa Suutarinkadulla toimivan YouMoven kanssa, jonka kanssa mm. järjestämme yhteisen kesäleirin. Myös Euroliiga-joukkueet pääsevät kertaalleen YouMoven asiantuntevaan motoriikkaohjaukseen.

Hyvinkään Lämpövoima: Hyvinkään Lämpövoima Oy on vuonna 1974 perustettu kaukolämpöalan edelläkävijäyhtiö. HLV on ollut Hyvinkään kaupungin kokonaan omistama perustamisesta lähtien. Hyvinkään Lämpövoima on ollut tukemassa Euroliigan toimintaa jo usean vuoden ajan.

Koski & Saloranta: Koski & Saloranta on lämpöpumppujen ja vesikiertoisten lattialämmitysten asennuksiin sekä lämmitysjärjestelmien saneerauksiin ja päivityksiin erikoistunut paikallinen yritys. Yritys on sydämellä tukemassa seuramme toimintaa ja näkyvillä mm. Euroliigan peliasuissa.

K-Market Hakalantori: K-Market Hakalantori on tapahtumiemme kisamakkaroiden hovitoimittaja ja Euroliigan tukija.

Laatukoru: Laatukorun ja Hyvinkään Palloseuran yhteistyön juuret ovat syvällä ja yhteistyö tahojen välillä on kestänyt jo vuosia. Laatukoru on seuramme turnausten, Euroliigan ja seuratoimijoiden palkintojen tuottaja ja toimittaja.

Subway Hyvinkää: Hyvinkään molemmat Subway-ravintolat seilaavat nyt saman lipun alla, saman yrittäjän luotsaamana. Ravintolat Kauppakeskus Willassa ja Kauppalankadulla tarjoavat nopean ja maittavan lounaan, välipalan tai päivällisen arkikiiriden keskellä. Leivät ja salaatit saat myös kätevästi mukaan. Subway on tukemassa Euroliigan toimintaa.

Varastoteltta.fi: varastoteltta.fi on halli- ja telttarakenteisiin erikoistunut yritys Tuusulasta, joka myy ja vuokraa halli- ja varastoratkaisuja tilapäiseen tai pysyvään tarpeeseen ympäri Suomen. Lisäksi yritys vuokraa telttoja tapahtumakäyttöön ja sponsoroi teltat Hyvinkään Palloseuran turnauksiin ja tapahtumiin.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat