HyPS haluaa auttaa kotiinsa eristäytyneitä - apupalvelu aloittaa toimintansa
16.3.2020 18:54 Uutiset / Pääsivusto

Apupalvelusta voit pyytää apua kaupassa käynnissä tai muussa julkisessa asioinnissa

Koronavirustilanne ja Valtioneuvoston tiukentuneet vastatoimet ovat asettaneet monet yksityishenkilöt ja perheet erityksiin omiin koteihinsa useaksi viikoksi, ainakin 13.4. saakka.

Hyvinkään Palloseura on, pelaajien perheet huomioiden monituhatpäinen yhteisö, jonka joukosta ja lähipiiristä löytyy varmasti sekä riskiryhmään kuuluvia, että sairastumisen, altistumisen tai muusta johtuen kotieristyksessä olevia. Autamme mielellämme myös muita hyvinkääläisiä.

Seuramme polkaisi maanantaina 16.3. alkuillasta pystyyn HyPS-apupalvelu -Whatsapp-ryhmän, johon liittyi heti useita auttamisenhaluisia vapaaehtoisia ja ryhmä kasvaa.

Tehtäviä, joissa autamme voivat olla esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käyminen, kirjeiden postittaminen, koirien ulkoilutus, tai mikä tahansa, mihin autettava ei terveydentilansa tai kotieristyksensä vuoksi kykene.

Jos sinä tai läheisesi kaipaatte apua

Nyt vapaaehtoisemme hakevat avun tarvitsijoita. Mikäli tarvitset apua kaupassakäyntiin, koiran ulkoilutukseen tai muuhun julkiseen asiointiin, lähetä avuntarvepyyntö joko sähköpostitse hyps@hyps.fi tai tekstiviestitse/Whatsapp-viestillä: 040 485 5622

Ilmoita viestissäsi:

  • Millaista apua tarvitset
  • Milloin tarvitset apua
  • Missä asut/missä paikassa avun tarve sijaitsee
  • Omat yhteystietosi

Kun avustuspyyntösi on toimitettu auttajaverkostoomme ja sille on löytynyt vapaaehtoinen tekijä, on hän yhteydessä sinuun ja sovitte yksityiskohdista. Esimerkiksi kauppamaksua varten rahaliikenne onnistuu joko käteisellä tai mobiilisiti, esimerkiksi Mobile paylla.

Toivomme viestejä sähköisenä tekstimuodossa, jotta avunpyynnön lähettäminen vapaaehtoisryhmälle olisi mahdollisimman nopeaa. Ymmärrämme kuitenkin, että joillekin avun tarvitsijoille eivät sähköiset viestintämuodot välttämättä ole niin helposti lähestyttäviä, joten otamme myös vastaan puheluita: 040 485 5622

Jos sinä haluat auttaa

Rakennamme verkoston ainoastaan HyPS:n sidosryhmistä, jotta tiedämme, keitä mukana on.

Mikäli haluat liittyä auttajien verkostoomme, ole yhteydessä 040 485 5622 tai oman HyPS-joukkueesi joukkueenjohtajaan.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat