Hyvinkään Palloseuran harraste- ja kilpailutoiminta keskeytyy maaliskuun loppuun asti.
12.3.2020 23:01 Uutiset / Pääsivusto

Hyvinkään Palloseuran harraste- ja kilpailutoiminta keskeytyy maaliskuun loppuun asti

Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana etäkokouksen koronavirusepidemiaan COVID-19 liittyen ja päätti keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti.

Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut ja miesten Futsal-Liigan runkosarjan päätöskierros, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi, Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti.

Hyvinkään Palloseura noudattaa Palloliiton suositusta ja keskeyttää seuran harraste- ja kilpailutoiminnan 31.3. saakka. Keskeytys koskettaa kaikkia seuran ikäkausi- ja harrastetoimintoja:

- Ikäkausi- ja edustusjoukkuetoiminta

- VTS-, taitokoulu- ja nuorten pelaajakehitysryhmän toiminta

- Maalivahtikoulu ja maalivahtiharjoitukset

- Lapsi-aikuinen Jalkapalloleikkikoulu, Prinsessa- ja Vesselifutis & Jalkapallokoulu

- Aikuisten harrasteryhmä


Seuran johtokunta kokoontuu lauantaina ylimääräiseen kokoukseen

Hyvinkään Palloseuran johtokunta kokoontuu lauantaiaamuna klo 9:30 kokoukseen, keskustelemaan ja päättämään muista seuratoimintaan ja sen sidosryhmiin mahdollisesti vaikuttavista toimenpiteistä.

Seuran henkilökuntaa koskevista ohjeista ja määräyksistä tehdään päätös johtokunnan kokouksessa tulevana lauantaina. Perjantaina 13.3. seuran henkilökunta toimii etätoimipisteestä käsin ja seuran toimisto on suljettu.

Myös suositukset suurempien yleisötapahtumisen perumisista toukokuun loppuun saakka tulevat vaikuttamaan seuran toimintaan ja asiaa tullaan käsittelemään lauantain kokouksessa.

Taloudelliset vaikutukset yksilöihin, perheisiin, joukkueisiin ja seuraan ovat myös johtokunnan kokouksen asialistalla ja seura tiedottaa niistä mahdollisimman pian.


Seuratkaa viranomaistiedotteita ja oman perheenne terveydentilaa

Mikäli pelaajalla tai pelaajan perheessä todetaan koronavirustartunta, on asiasta ilmoitettava välittömästi seuran toiminnanjohtajalle.

Epäillessänne koronavirustartuntaa, toimikaa viranomaisohjeiden mukaisesti. Ohjeita löytyy mm. Keusoten koronavirus-sivuilta: https://www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus

Hyvinkään Palloseura haluaa edelleen muistuttaa kaikkia käsihygienian tärkeydestä taudin leviämisen ehkäisemiseksi, sekä huomioimaan riskiryhmään kuuluvat henkilöt erityisellä varovaisuudella.


Seuran viestinnästä tilanteen edistyessä vastaa toiminnanjohtaja Janne Bruun (janne.bruun@hyps.fi /040 485 5622)


Luotettavia linkkejä tilanteeseen liittyen:

THL:n tiedotusta Korona-virukseen liittyen voit seurata täältä

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän ohjeistus ja tilannetiedot koronaviruksesta


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat