HyPS:n ja OP Uusimaan yhteistyö jatkuu
3.3.2020 22:32 Uutiset / Pääsivusto

HyPS:n ja OP Uusimaan yhteistyö jatkuu

Hyvinkään Palloseuran ja Osuuspankin yhteistyön juuret ovat pitkällä viime vuosituhannella. Aikaan ennen internetiä Euroliigan tulokset julkaistiin Osuuspankin konttorin ikkunassa ja niitä saavuttiin katsomaan Jussintorin liepeille koko perheen voimin. Hippo-pelaajien palkitsemisen perinne on niin ikään monivuotinen, joka jatkuu edelleen – taas ainakin seuraavat kaksi vuotta.

OP Uusimaa, viralliselta nimeltään Uudenmaan Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankilla on toimipisteitä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla, Nummelassa ja Nurmijärvellä. Hyvinkään Palloseuran ja jalkapallon lisäksi, OP Uusimaa on merkittävä yhteistyökumppani monille muille urheiluseuroille ja -lajeille toimialueellaan.

- OP Ryhmän perustehtävänä on mm. toimialueensa elinvoiman lisääminen ja arvoissamme on jo pitkään olleet ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.Yhteistyö Hyvinkään Palloseuran kanssa on toteuttanut jo vuosia erinomaisesti näitä tavoitteita. OP Uusimaa tarjoaa tänäkin vuonna noin 250:lle nuorelle mahdollisuuden kesätyöhön tukemalla yhdistyksiä heidän palkkaamisessaan. Tämä satsaus onsuurin yksittäinen yhteisöllinen tekomme, mistä myös HyPS pääsee hyötymään, kertoo OP Uusimaan pankinjohtaja Jukka Vainio.

Hyvinkään Palloseura on Hyvinkään suurin lasten ja nuorten liikuttaja noin 1 000 jäsenellään ja lähes 1 500 vuotuisella liikkujallaan. Seuran toiminta koskettaa tuhansien hyvinkääläisten ja ulkohyvinkääläisten tapahtuma- ja otteluvieraiden elämää.

Seuran missiona on mahdollisuus sosiaalisen ja terveellisen harrastuksen tarjoaminen kaikille, riippumatta liikkujan tavoite- ja edellytystasosta. Seura pyrkii määrätietoisesti kehittämään toimintaansa yhteistyössä kaupungin, muiden seurojen ja yhdistysten, yritysten sekä jäsenistönsä ja vapaaehtoisten kanssa.

Hyvinkään Palloseuran ja OP Uusimaan yhteistyön keskiössä on Euroliiga, jonka pääyhteistyökumppanina OP Uusimaa (ent. OP Keski-Uusimaa) on toiminut jo viime vuosituhannelta asti. Tänäkin vuonna OP Uusimaa on näkyvästi esillä Euroliigassa, peliasuista palkitsemisiin. Euroliigan lisäksi OP Uusimaa mahdollistaa Hyvinkään Palloseuralle viiden nuoren kesätyöntekijän palkkaamisen seuran leirien ja turnausten järjestelyihin.

- Upea homma, että monivuotinen yhteistyömme jatkuu. Yhteistyön juuret ovat paljon pitemmällä, kuin monen nykyisin toiminnassa olevan suhde Hyvinkään Palloseuraan tai Osuuspankkiin. Vaikka yhteistyö on jo hyvin vakiintunutta, olen erittäin iloinen OP Uusimaan asenteesta ja aidosta tahdosta syventää yhteistyötämme nyt ja tulevaisuudessa, iloitsee Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

HyPS ja OP Uusimaa pyrkivät luomaan yhteistyölleen aitoa molemminpuolista arvoa, ja kartoittavat jatkuvasti mahdollisia uusia toiminnallisia yhteistyön malleja. OP Uusimaan mahdollistamista nuorten kesätyöpaikoista uutisoidaan lähiviikkoina.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat