Elämyksiä ja vaikutusmahdollisuuksia – Hae mukaan HyPS:n työryhmiin ja muuhun vapaaehtoistoimintaan
26.2.2020 16:57 Uutiset / Pääsivusto

HyPS hakee vapaaehtoisia kehittämään seuratoimintaa

Hyvinkään Palloseura on suuri hyvinkääläinen liikuttaja ja merkittävä kotimainen jalkapalloseura. Sen ympärivuotisessa toiminnassa on mukana noin 500 lasta, nuorta ja aikuista pelaamisen kautta, ja Euroliigaan sekä seuran muihin harrastetoimintoihin osallistuu vuosittain yli 600 muuta lasta ja aikuista.

Pelaajien lisäksi seura koskettaa satoja vapaaehtoisia, jotka toimivat lukuisissa eri tehtävissä ikäkausijoukkueissa ja tapahtumissa.

Käytännön kokemusta, elämyksiä ja vaikutusmahdollisuuksia vapaaehtoistoiminnasta


Vapaaehtoistehtävät tarjoavat elämyksiä, kokemuksia ja vaikutusmahdollisuuksia. Kokemuksista vapaaehtoistehtävissä voi olla apua esimerkiksi opiskelu- tai työpaikkaa hakiessa tulevaisuudessa – seura kirjoittaa aina pyydettäessä toimintatodistuksen vapaaehtoistehtävistä. Käytännön kokemuksen lisäksi vapaaehtoistehtävistä saa elämyksiä ja ystävyyssuhteita, jotka säilyvät vuosiksi eteenpäin.

Näytöt ja kokemus vapaaehtoistoiminnasta saattaa poikia tulevaisuudessa myös palkkioperusteisia tehtäviä. Seuramme toiminnan piirissä toimii tänäkin vuonna kymmenia palkkioperusteisia henkilöitä mm. ohjaus-, kioskimyynti- ja promootiotehttävissä, joista moni on aloittanut toimintansa vapaaehtoispohjalta.

Vapaaehtoistyö on merkittävää, arvokasta ja palkitsevaa. Ilman vapaaehtoistoimijoita, ei suomalaista, ainutlaatuista, seuratoimintaa olisi.

Hyvinkään Palloseura perustaa viisi vapaaehtoistyöryhmää – liity mukaan seuran vapaaehtoistoimintaan!


Hyvinkään Palloseura muodostaa kevään aikana uusia työryhmiä, joiden toimintaan osallistumalla pääset vaikuttamaan seuran toimintaan ja kehitykseen, sekä haastamaan ja kehittämään itseäsi erilaisten käytännön tehtävien ja haasteiden kautta.

Haku työryhmiin on auki toistaiseksi – toivotamme motivoituneet ja osaavat ihmiset aina tervetulleiksi. Työryhmien toiminta on, ryhmän mukaan, tarkoitus aloittaa maalis-toukokuun aikana. Työryhmät määrittelevät kokoontumisaikataulunsa tarpeen mukaan ja kokoontumisten välillä ryhmiin osallistuvat pääsevät käytännön tehtäviin halukkuutensa ja tarpeen mukaan. Työryhmien toimintaa koordinoi ja niihin osallistuvat seuran päätoimiset työntekijät.

Julkisen haun lisäksi, työryhmiin kutsutaan henkilöitä seuran toimesta. Työryhmien lopullinen kokoonpano muodostetaan harkinnan varaisesti ja työryhmiin valintaa edeltää mahdollinen haastattelu. Hyvät tyypit halutaan aina mukaan!

HAE TYÖRYHMIIN JA/TAI ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISTOIMIJAREKISTERIIN

Tehtäviä tarjolla myös työryhmien ulkopuolella


Mikäli et ole kiinnostunut toimimaan työryhmissä, mutta käytännön tehtävät seuratoiminnan parissa kiinnostavat, voit myös ilmoittautua vapaaehtoistoimijarekisteriimme, jota lähestymme, kun tarvitsemme tekijöitä promootioihin, tapahtumiin tai esimerkiksi harrasteryhmien ohjauksiin. Osa tehtävistä perustuu vapaaehtoisuuteen, vaativammista tehtävistä maksetaan palkkio.

Mikäli sinulla on jo soveltuva koulutus ja sinua kiinnostaa valmentaminen taikka lasten tai aikuisten harrasteliikunnanohjaaminen, ole yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan: janne.bruun@hyps.fi / 040 485 5622.

HAE TYÖRYHMIIN JA/TAI ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISTOIMIJAREKISTERIIN

Perustettavien työryhmien kuvaukset:


Tyttöfutiksen kehitystyöryhmä

Tyttöfutiksen kehitystyöryhmän tehtävänä on suunnitella, valmistella ja toteuttaa seuran tyttöfutiksen kehityshanketta.

Seura valittiin Palloliiton alle 10-vuotiaiden tyttöjen kehityshankeseuraksi. Lisäksi Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukipäätöksiä odotetaan huhtikuussa. Seura on myös solminut yritysyhteistyösopimuksia tyttöfutiksen kehitystyötä varten.

Tyttöfutiksen kehityshankkeen tavoitteena on tyttöjen harrastajamäärän kasvattaminen sekä seuran ikäkausijoukkueissa, että seuran harrastetoiminnoissa.

Työryhmässä pääset vaikuttamaan päätöksiin tuen käyttökohteista sekä ideoimaan ja toteuttamaan seuran tyttöfutiksen tuotteistusta ja brändiä.

Viestintä, vastuullisuus ja varainhankinta -työryhmä

Työryhmän tavoitteena on ideoida ja toteuttaa tapoja kasvattaa seuran kiinnostavuutta ja tunnettuutta. Työryhmä pyrkii terävöittämään seuran viestintää niin kuluttajien, kaupungin, kuin yritystenkin suuntaan. Työryhmässä pääset vaikuttamaan seuran tuotteistukseen ja ydinviesteihin.

Työryhmän jäsenenä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa myyntiosaamistasi, myös provisioperusteista palkkiota vastaan.

Työryhmään haetaan sekä kaupallisella alalla meritoituneita, että alaa opiskelevia henkilöitä.

Turnaus- ja tapahtumatyöryhmä

Hyvinkään Palloseura järjestää vuotuisesti suuria junioriturnauksia ja Euroliigan tapahtumia. Tulevaisuudessa seura haluaa olla myös mukana Hyvinkään suurissa yleisötapahtumissa, sekä kehittää omaa tapahtumatarjontaansa.

Työryhmässä pääset käsiksi tapahtumajärjestelyiden käytäntöihin ja osaamisesi sekä halukkuutesi mukaan myös vastuullisiin, mahdollisesti palkkioperusteisiin, tehtäviin seuran tapahtumissa.

Työryhmässä osallistut seuran tapahtumien konseptointiin, sekä uusien tapahtumien ideointiin.

Työryhmään toivotaan innokkaita, käytännönläheisiä ihmisiä, joilla on palava intohimo jalkapalloon ja/tai tapahtumiin.

Harrastetoimintojen kehitystyöryhmä

Seuratoiminta on monimuotoutumassa ja urheiluseuroista on tulossa monipuolisia liikuntapalveluiden tarjoajia. Harrastetoimintojen kehitystyöryhmä ideoi ja konseptoi uusia harrasteryhmiä ja -toimintoja.

Työryhmä sopii erityisen hyvin aktiivisille harrastajille jalkapallon tai muiden liikuntamuotojen parista. Toiminnassa on mahdollisuus saada esimerkiksi työharjoittelumahdollisuuksia liikunta-alan opiskelijalle tai tuntiohjauksia jo osaavalle ohjaajalle.

Omaat sitten jo valmiin, toteutusta tai toteuttajaa vajaan idean, tai olet täynnä ideanraakileita, hae mukaan tämän työryhmän toimintaan.

Ikäkausitoiminnan kehitystyön ohjausryhmä

Ikäkausitoiminnan kehitystyöryhmän tehtävänä on tukea seuran päätoimisten työtä ikäkausitoiminnan - valmennuslinjan ja pelaajapolun - kehityössä. Kehitystyö pyrkii löytämään pelaajakehityksen "hypsiläisen tien" ja kirkastamaan sen viestintää.

Ikäkausitoiminnan kehitystyön ohjausryhmä aloitti toimintansa helmikuussa, mutta mukaan voidaan ottaa 1-2 innokasta ja lapsi- ja nuorisourheilun kehittämisestä kokemusta omaavaa henkilöä.

HAE TYÖRYHMIIN JA/TAI ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISTOIMIJAREKISTERIIN

Lisätietoja:
Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura ry.
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat