Hyvinkään Palloseuran ja Hyrian yhteistyö jatkuu
19.2.2020 10:54 Uutiset / Pääsivusto

HyPS:n ja hyrian yhteistyö jatkuu myös vuonna 2020

Hyrian ja Hyvinkään Palloseuran yhteistyö jatkuu

Hyria ja Hyvinkään Palloseura ovat solmineet kuluvan vuoden kattavan yhteistyösopimuksen. Sopimus on jatkoa osapuolten vuosien yhteistyölle.

Hyria on esillä tulevan kesän Euroliigan peliasuissa sekä Hyvinkään Palloseuran tämän vuoden julkaisuissa. Lisäksi osapuolet kehittävät yhteistyössä Hyrian koulutustarjonnan kiinnostavuutta nuorille urheilijoille ja viestivät tarjonnasta suunnitelmallisesti ensisijaisille kohderyhmille.

On hienoa, että yhteistyö Hyrian kanssa jatkuu tänäkin vuonna. Hyria tarjoaa monelle nuorelle jalkapalloilijalle kiinnostavia ammattiin ohjaavia koulutusmahdollisuuksia ja samalla mahdollisuuden yhdistää tavoitteellinen jalkapalloharrastus opintoihin”, kertoo Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen tai opintojen jatkuminen esimerkiksi ammattikorkeakoulussa. Yhteistyö alueen elinkeinoelämän kanssa takaa, että opiskelu on käytännönläheistä ja monipuolista. Hyria tarjoaa myös urheilijoille mahdollisuuden yhdistää tavoitteellinen urheiluvalmennus ja ammattiin opiskelu.

Hyria tarjoaa urheiluvalmennusta osana ammatillista koulutusta. Yhtenä valmennuslajina on jalkapallo, jossa HyPS toteuttaa lajivalmennuksen. Urheiluvalmennukseen pääsee Hyrian lisäksi Sveitsin ja Hyvinkään yhteiskoulun opiskelijat siihen erikseen hakeutumalla. Urheiluvalmennuksen tarkoituksena on tukea opiskelijoiden tavoitteellisia harjoittelumahdollisuuksia opiskeluaikana, sekä yhdistää urheilijana kehittyminen ja ammatillinen kasvu. Yhteistyö HyPS:n kanssa on markkinointiyhteistyön lisäksi vahvasti myös toiminnallista”, kertoo Hyrian viestintä- ja imagopäällikkö Mikko Hieta.

Hyvinkään Palloseura on Hyvinkään suurin lasten ja nuorten liikuttaja yli 1 000 jäsenellään ja lähes 1 500 vuotuisella liikkujallaan. Seuran toiminta koskettaa tuhansien hyvinkääläisten ja ulkohyvinkääläisten tapahtuma- ja otteluvieraiden elämää.

Seuran missiona on mahdollisuus sosiaalisen ja terveellisen harrastuksen tarjoaminen kaikille, riippumatta liikkujan tavoite- ja edellytystasosta. Seura pyrkii määrätietoisesti kehittämään toimintaansa yhteistyössä kaupungin, muiden seurojen ja yhdistysten, yritysten sekä jäsenistönsä ja vapaaehtoisten kanssa.

Lisätiedot Hyrian koulutustarjonnasta: https://www.hyria.fi/koulutukset/tietoa_hakijalle

Hyvinkään Palloseura: https://hyps.fi/


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat