Mainostaja: Hypsiläinen 1/20 ilmestyy 22.4. - Varaa ilmoituspaikkasi nyt
12.2.2020 14:12 Uutiset / Pääsivusto

Hypsiläinen 1/20 ilmestyy 22.4.

Hyvinkään Palloseuran toimittama Hypsiläinen-ilmaisjakelulehti ilmestyy keskiviikkona 22.4. Lehden levikki kasvaa tänä vuonna yli 15 000 Hyvinkään talousalueen kotitalouden. Lehden päätoimittajana toimii Hannu Salmi ja jakelusta vastaa Jakelujuniorit oy.

Lehti sisältää mm. kunkin Hyvinkään Palloseuran ikäkausi- ja edustusjoukkueen kausiennakot, Euroliiga-ennakon sekä paljon muuta mielenkiintoista paikallisjalkapallosisältöä.

Hypsiläinen on ilmaisjakelulehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, huhtikuussa ja marraskuussa. Lehteä julkaisee Hyvinkään Palloseura ry, joka on Hyvinkään suurin urheiluseura. Seuran toimintaan osallistuu vuoden aikana yli 1 300 liikkujaa sekä moninkertainen määrä liikkujien sidosryhmiä.

Ilmoitusmyynnillä kehitetään seuratoimintaa

Lehden ilmoitusmyynnin tuotoilla kehitetään seuran toimintaa. Hyvinkään Palloseuran missiona on mahdollistaa jalkapalloharrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Jalkapallo tutkitusti (UEFA SROI 2019) kohottaa lasten sekä nuorten itsetuntoa ja itseluottamusta, sekä ehkäisee terveyshaittojen ja syrjäytymisen aiheuttamia yhteiskunnallisia seuraamuksia.

Hyvinkään Palloseuran toiminta pohjautuu seuran arvoihin: suvaitsevaisuus, vastuullisuus ja avoimuus. Näistä arvoista on juonnettu seuran slogan "Voima. Tahto. Sydän.", jotka kuvaavat seuran toimintaperiaatteita toimia intohimoisesti ja päättäväisesti hyvinkääläisen jalkapallon sekä lasten ja nuorten liikuttamisen eteen.

Markkinointiyhteistyö Hyvinkään Palloseuran kanssa tarjoaa yrityksille ja yhteisölle sekä kymmeniä tuhansia ihmisiä tavoittavan media-alustan, että arvojensa mukaisesti, yhteisön fyysisen ja henkisen terveyden eteen toimivan kumppanin.

Hypsiläisen ilmoitusmyynti on nyt käynnissä. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia ilmoitusvaihtoehtoja, joista eri kokoiset mainostajat varmasti löytävät itselleen sopivan ratkaisun. Katso mediakortti: HyPS mediakortti 12020.pdf

Ilmoituspaikat tulee varata 9.3. mennessä:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura ry.
040 485 5622
janne.bruun@hyps.fi

Hyvinkään Palloseura etsii jatkuvasti myös uusia, laajempia, toiminnallisia kumppanuuksia. Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut laajemmasta yhteistyöstä seuramme kanssa, räätälöimme mielellämme teille sopivimman ratkaisun.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat