Ilmoittaudu mukaan harrastetoimintojen kevätkaudelle
9.1.2020 16:37 Uutiset / Pääsivusto

Harrastetoimintojen kevätkausi alkaa 17.2. - Ilmoittaudu mukaan nyt

Hyvinkään Palloseuran harrastetoimintojen, Lapsi-aikuinen Jalkapalloleikkikoulun, Vesseli- ja Prinsessafutiksen ja Jalkapallokoulun täydennysilmoittautuminen syksyllä aloittaneiden ryhmien kevätkaudella 17.2.-30.3. on nyt käynnissä.

Ryhmät harjoittelavat maanantaisin Wanhalla Areenalla, Villatehtaalla, lämpimässä sisähallissa, jossa on hyväkuntoinen tekonurmialusta.

Ryhmissä on mukana sekä syksyllä harrastetoiminnoissa aloittaneita lapsia, että nyt kevätkaudeksi mukaan tulevia lapsia. Aiempaa kokemusta jalkapallon parista ei kuitenkaan vaadita, eikä odoteta.

Varustuksena harjoituksissa sisäliikuntavarustus ja juomapullo täynnä vettä.

Lapsi-aikuinen jalkapalloleikkikoulu - RYHMÄ TÄYNNÄ

Liikunnallinen jalkapalloleikkikoulu on tarkoitettu 2016- ja 2017-syntyneille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi tai muu tuttava/sukulainen. Keskeisenä teemana on lapsen ja aikuisen vuorovaikutuksen kehittäminen pelein ja leikein.

Lapsi-aikuinen jalkapallokoulu pyörii kerran viikossa Wanha Areenalla maanantaisin klo 16.30-17.30. Kevätkausi alkaa maanantaina 17.2. ja päättyy maanantaina 30.3.

Vetäjänä toimii Heidi Kallio.

Hinta kevätkaudelle 40€

Hinta sisältää pallon ja ohjauksen (huom. oma vakuutus)

Ryhmä kevätkaudelle on täynnä.


Vesselifutis ja Prinsessafutis - RYHMÄ TÄYNNÄ

Vesselifudis

Vuosina 2014-2015 -syntyneille pojille tarkoitettu Vesselifutis on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jossa erilaisin leikein ja pelein tutustutaan jalkapallon perustaitoihin ja kehitetään lapsen yleisliikunnallisia taitoja.

Prinsessafudis

Vuosina 2013-2015 -syntyneille tytöille tarkoitettu Prinsessafutis on tyttöjen oma ryhmä. Prinsessafutiksessa kehitetään, pallon kanssa, erilaisin leikein ja pelein lapsen yleisliikunnallisia taitoja.

Vesselifutis ja prinsessafutis pyörii kerran viikossa Wanha Areenalla maanantaisin klo 17.30-18.30. Kevätkausi alkaa maanantaina 17.2. ja päättyy maanantaina 30.3.

Vesseli- ja prinsessafudiksen vetäjänä toimii HyPS nappulavastaava yhdessä HyPS junioreiden kanssa.

Hinta kevätkaudelle 40€

Hinta sisältää pallon ja t-paidan (huom. Oma vakuutus)

Ryhmä kevätkaudelle on täynnä.


Jalkapallokoulu

Vuosina 2013-2014 -syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja sekä kehitetään lapsen yleisliikunnallisia taitoja ja motoriikkaa erilaisin leikein ja pelein.

Jalkapallokoulun harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.30-19.30.

Jalkpallokoulun ohjaajana toimii HyPS nappulavastaava, yhdessä HyPS-junioreiden kanssa.

Hinta kevätkaudelle 50€

Hinta sisältää pallon, t-paidan ja vakuutuksen.

Ilmoittaudu Jalkapallokoulun kevätkaudelle

   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat