Kahvia ja makkaraa - Miesten edustuksen kannattajakausikortit myynnissä!
18.12.2019 17:17 Uutiset / Pääsivusto

Miesten edustuksen kannattajakausikortit myynnissä

Hyvinkään Palloseuran miesten edustusjoukkue valmistautuu ensi kauteen Nelosessa. Joukkueen try-out -jakson aikana on harjoituksissa käynyt uusia, vanhoja ja uusvanhoja tuttavuuksia ja osallistujamäärät ovat olleet hyviä.

HyPS:n ensi kauden Nelosen lohko on arvottu ja parhaillaan joukkueet rakentavat otteluohjelmiaan, yhdessä Palloliiton kanssa. Edustusjoukkueen kotiotteluihin ei myydä ensi kaudella pääsylippuja, vaan kaikkiin otteluihin on maksuton sisäänpääsy.

HyPS kuitenkin panostaa ottelutapahtumiin ja kaikissa kotiotteluissa on avoinna kioski, josta matsieväät ostamalla tuet myös seuran toimintaa.

Sisäänpääsyn otteluihin mahdollistavan kausikortin tilalle lanseerataan tulevalle kaudelle kannattajakausikortti, joka oikeuttaa kussakin ottelussa maksuttomaan kahviin/teehen/mehuun ja makkaraan.

Kannattajakausikortin suositushinta on 20€ ja niitä myy toistaiseksi seuran toimisto ja pian alkuvuonna myös edustusjoukkueen pelaajat, jotka myyntityöllään kaventavat pelaamisensa kustannuksia.

Kannattajakausikortti ennättää vielä vaikka pukin konttiinkin, sillä tulevana perjantaina klo 16:00-17:00 voit käydä ostamassa ne seuran toimistolta (Torikatu 20, katsomotasanne). Maksuvälineenä ainoastaan maksukortit.

Voit myös tilata kannattajakausikortin itsellesi tai ystävällesi täyttämällä lomakkeen: http://bit.ly/HYPSkausari2020


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat