Antti Santamäki vahvistamaan miesten edustuksen valmennustiimiä ja kehittämään vanhimpia junioreita
29.11.2019 21:45 Uutiset / Pääsivusto

Antti Santamäki HyPS:n valmentajavahvuuteen

Antti Santamäki on tehnyt vuoden 2020 kattavan sopimuksen Hyvinkään Palloseuran kanssa. Santamäki tulee toimimaan miesten edustusjoukkueen valmentajana, yhdessä päävalmentaja Johannes Komokallion kanssa, sekä U14-U17 -ikäluokkien pelaajakehitysvalmentajana.

Viimeiset vuodet Santamäki on valmentanut pohjoisessa naapuriseurassa, Riihimäen Palloseurassa, jonka edustusjoukkueen valmentajistoon hän kuului myös viime kaudella, RiPS:n sijoittuessa HyPS:n lohkon kolmanneksi.

Sopimus tuo jatkumoa pelaajakehitykseen

Santamäen sopimus mahdollistaa seuran motivoituneimpien pelaajien yksilökohtaisen kehityspolun jatkamisen vanhimpiin junori-ikäluokkiin asti.

"Hyvinkään Palloseurassa on tarjolla motivoituneimmille pelaajille U10-U13 vaiheessa seuravetoisia harjoitusryhmiä, joissa pääpaino on pelaajakehityksessä ja teknistaktisissa valinnoissa. "Andyn" nimityksen myötä pystymme jatkossa tarjoamaan vielä paremman kokonaisuuden myös U14-U17 vaiheeseen ja lisäämään ammattitaitoa meidän nuorten, lupaavien pelaajien avuksi", kertoo seuran valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes ja jatkaa:

"Antti on ammattitaitoinen ja intohimoinen jalkapalloihminen, jolla on hyviä näyttöjä nuorten pelaajien kanssa toimisesta. "Andyn" palkkaamisen myötä saamme todella paljon tietotaitoa nuorten pelaajiemme arkeen ja kehitykseen."

Hyvinkään Palloseuran seuravetoisissa VTS- & Taitokoulu-ryhmissä on tällä hetkellä mukana yli 60 pelaajaa U10-U13 ikäisissä. Toiminnasta on tullut paljon positiivista palautetta ja pelaajamäärät ovat koko ajan nousussa. Vanhat kyky- & taitokoulu konseptit uudistettiin vuonna 2018 ja nyt tälle kaudelle niitä päivitettiin edelleen palvelemaan vielä paremmin nuoren pelaajan kehittymistä. U14-U17 pelaajakehitysvalmentajan seura pystyy jatkossa tarjoamaan myös vanhemmille pelaajille laadukasta lisäharjoitusta ja kehittämään pelaajia kohti omaa huippuaan.

Yllätyssiirron taustalla yhteinen ymmärrys ja visio

Pitkän linjan ripsiläisenä Santamäen siirtyminen saattaa nostaa kulmakarvoja vanhan maakuntarajan molemmin puolin, mutta molemmat sopimusosapuolet vakuuttaavat siirron olevan huippujuttu koko alueen jalkapallolle

"Tapasimme Antin kanssa viime viikolla ja alusta saakka hänen ja meidän visiomme tuntuivat osuvan yksiin. Onneksi myös muilta osin löydettiin yhteinen sävel ja saadaan "Andy" mukaan", kertoo HyPS:n tuore toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Myös Santamäki itse lähtee innoissaan ja luottavaisena tulevaan kauteen uudessa seurassa ja heittää lopuksi vielä pienen syötin myös tutuille entisille pelaajilleen: "Edustusjoukkueen viime kauden voi jokainen unohtaa. Päävalmentajana toimiva Johannes on eteenpäin pyrkivä, kunniahimoinen nuori valmentaja, jolle pyrin antamaan kaiken tuen sekä osaamiseni vuosien varrelta. Tavoitteenani on myös tuoda harjoituksiin nuoria omia kasvatteja hakemaan minuutteja. En tiedä jos vaikka entisistä, muiden seurojen pelaajistakin joku seuraisi perässä, se jää nähtäväksi…"

Santamäki aloittaa tehtävässään 1.1.2020 ja sopimus kestää lokakuun loppuun.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat