Janne Bruun Hyvinkään Palloseuran uusi toiminnanjohtaja
11.10.2019 9:58 Uutiset / Pääsivusto

Janne Bruun on valittu Hyvinkään Palloseuran uudeksi toiminnanjohtajaksi. Janne aloittaa työssään 18.11.2019.

Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtajan paikkaa haki yhteensä 10 hakijaa. Hakijoista 5 haastateltiin. Lopulta Hyvinkään Palloseuran johtokunta valitsi Bruunin tehtävään.

34-vuotias Bruun on toiminut viimeiset 10 vuotta Salibandyliitossa erilaissa tehtävissä. Viimeisin toimenkuva Salibandyliitossa on ollut kehityspäällikkö. Jannella on myös vahva osaaminen tapahtumien organisoinnista ja käytännön järjestelyistä.

Janne on pohjimmiltaan jalkapalloihminen ja hän omaa pelaajakokemusta maalivahtina sekä ykkös-, kakkos- ja kolmosdivareista. Peliuransa hän päätti Hyvinkään Palloseuran edustusjoukkueessa vuonna 2016 ja on toiminut myös valmennustehtävissä seurassa vuosikymmenen puolenvälin tienoilla.

Janne asuu perheineen Hyvinkäällä ja näin ollen työmatkan lyhentyminen on myös miehen mieleen.

Olen innoissani uudesta työstäni. On hienoa päästä jalkapallon pariin ja päästä näkemään aitiopaikalta seuratyötä Hyvinkäällä. HyPSissä on selkeästi positiivinen hype päällä ja on hienoa päästä tuomaan tähän mukaan oma panokseni. Haluan ensimmäiseksi tutustua seuran ihmisiin ja pikkuhiljaa päästä kiinni seuran asioihin.”

Hyvinkään Palloseuran puheenjohtaja Seppo Keisu on innoissaan Jannen tulosta HyPSiin.

Saamme Jannesta hyvän johtajan seuralle. Jannella on vankka ammattitaito isojen asioiden organisoinnista ja hän on henkilönä erittäin hyvä tyyppi – hänen kaltaistaan ihmistä me juuri tehtävään haimmekin.

Tervetuloa Janne HyPSiin


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat