Syksyn juniorisarjat puolivälissä
2.9.2019 20:49 Uutiset / Pääsivusto

Juniorisarjoissa syyskausi on kääntymässä ehtoopuolelle.

Jalkapallon juniorisarjat saavuttavat kuluvan viikon aikana puolivälinsä. Jäljellä olevien pelien pisteet ovat siten arvossaan.

P17-ikäluokan Kakkosen viidennessä pelissä HyPS hävisi TuPS/KP-75 YJ:n vieraana 1–4 ja on lohkossa kahdeksantena kuudella pisteellä.

P15-poikien Kakkosen neljännellä kierroksella hävisi HyPS vieraspelin Viikingit Punaiselle selvästj 2–9. Joukkueen kuusi pistettä oikeuttavat sarjataulukossa viidenteen sijaan. Saman ikäisten Nelosessa hävisi HyPS Sininen kotipelin Kasiysi Punaiselle 0–5 ja on lohkossa kahdeksantena kolmella pisteellä.

P14-poikien Kakkosessa porskuttaa HyPS kärjessä pelattuaan neljännellä kierroksella 0–0-tasurin HJK West Sinisen vieraana nousten kymmeneen pisteeseen.

HyPS on lohkojohdossa myös vuotta nuorempien poikien Kakkosessa voitettuaan Kankurin nurmella I-HK Sinisen selvästi 11–1 – voitto nosti joukkueen yhdeksään pisteeseen ja kärkeen. Saman ikäisten Kolmosessa on HyPS Sininen lohkossaan yhdeksäntenä kolmella pisteellä. Joukkue hävisi neljännen pelinsä kotona lohkokärki Lahen Pojille 1–9. Ikäluokan kolmas joukkue, Nelosessa pelaava HyPS Punainen, on lohkossa neljäntenä. Neljännessä pelissään se tasasi pisteet AskU:n vieraana numeroin 4–4.

P12-poikien Kakkosen neljännellä kierroksella HyPS Musta hävisi vieraspelin HJK/Malmi Sinisen vieraana 2–4 ja on lohkossa viidentenä kuudella pisteellä. Kolmosessa pelaava HyPS Sininen hävisi vieraspelin KoiPS Haaste 2:lle 0–4 ja on lohkossa seitsemäntenä neljällä pisteellä. Ikäluokan kolmas joukkue HyPS Punainen pelaa Vitosessa, jossa se on lohkossa neljän pelin jälkeen yhdellä pisteellä yhdeksäntenä. Pistetili aukesi kotipelissä FC Kirkkonummi Whiten kanssa numeroin 2–2.

18-vuotiaiden tyttöjen valtakunnallisessa Ykkösessä HyPS hävisi Honka 2:n vieraana 0–4 ja on lohkossa kahdeksantena kuudella pisteellä. Saman ikäluokan Nelosessa toisena oleva HyPS tasasi vieraspelissä pisteet PuiU/MPS YJ 2:n kanssa tuloksella 2–2.

T15-tyttöjen Etelä-Länsiliigan mitalisarjan viidennellä kierroksella HyPS hävisi vieraspelin NJS:lle 3–4 ja on sarjassa kolmantena seitsemällä pisteellä. Saman ikäluokan Kakkosessa hävisi HyPS Punainen kotona FC Espoo Unted Siniselle 2–3. Joukkue on lohkossa neljäntenä seitsemällä pisteellä.

T14-tyttöjen Kakkosessa viidentenä oleva HyPS voitti kotikentällä neljännellä kierroksella FC Kuusysin 2–0.

Vuotta nuorenpien tyttöjen Ykkösessä seitsemäntenä oleva HyPS hävisi kolmannen pelinsä NuPS Mustan vieraana 1–4.

T12-ikäluokan Kolmosessa pelaava HyPS on neljän kierroksen jälkeen neljäntenä seitsemällä pisteellä. Neljännessä pelissään se tasasi pisteet HJK City Sinisen vieraana numeroin 1–1.

HyPSin juniorien tulevat kotiottelut löydät etusivun ”Poimintoja seuran otteluista” -kalenterista.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat