Harainen siirtyy uusiin haasteisiin, HyPS aloittaa uuden toiminnajohtaja rekrytoinnin
22.8.2019 8:35 Uutiset / Pääsivusto

HyPS aloittaa uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin tällä viikolla

HyPSin nykyinen toiminnanjohtaja Petri Harainen siirtyy uusiin haasteisiin marraskuun alusta.

Peten mietteitä.

Tulin HyPSiin joulukuussa 2017. Ajattelin tällöin tehtävää noin 5-7 vuoden projektina. Olen alusta lähtien nauttinut työstäni äärimmäisen paljon. Olen saanut tehdä työtä intohimoni parissa ja tutustua uusiin ihmisiin. Tavoitteenani on ollut, että HyPS projektin jälkeen seuraava steppi minun urallani olisi pikkaisen isompiin saappaisiin ja haasteisiin urheilun parissa. Nyt näitä isompia saappaita ja haasteita tarjottiin aiemmin kuin olin alunperin ajatellut.

Olen siirtymässä marraskuun alusta uusiin haasteisiin. Mihin, niin se julkaistaan ensi viikolla ja haluan kunnioittaa heidän toivetta enkä kertoa sitä ennen kuin he julkaisevat asian.

Mitä HyPS tällä hetkellä on?

Näen Hyvinkään Palloseuran erittäin elinvoimaisena, taloudellisesti hyvällä pohjalla olevana ja kaikkein tärkeimpänä hyvän positiivisen "pöhinän" omaavana seurana. Teemme kaikki yhdessä hyvässä hengessä duunia seuran ja joukkueiden eteen. On erittäin hienoa olla mukana tässä. HyPSissä tehdään erinomaista duunia, jatketaan samaa rataa!!

Luovun tehtävistäni erittäin haikeissa fiiliksissä. Lähtööni ei liity tippaakaan dramatiikkaa vaan kaikessa on toimittu johtokunnan kanssa hyvässä hengessä.

Uuden toiminnanjohtajan rekrytointi aloitetaan jo tällä viikolla.

Toimin täysin normaalisti seurassa lokakuun loppuun ja myös sen jälkeen olen mieluusti tukena ja auttavana kätenä, mikäli siihen on tarvetta.

Muistetaan VOIMA.TAHTO.SYDÄN   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat