Pelimatkat.Com Eloturnaus pelattiin viikonloppuna
5.8.2019 12:33 Uutiset / Pääsivusto

SPL II-tason lopputurnauksen voittajajoukkue Fc SantaClaus/RoPS yj

Pelimatkat.Com Eloturnaus 2019

Pelimatkat.Com Eloturnaus pelattiin 89 joukkueen voimin perjantain ja sunnuntain välisenä aikana Hyvinkään, Jokelan ja Rajamäen kentillä. Turnauksessa pelattiin yhteensä 265 ottelua, 16 310 minuuttia ja näissä tehtiin yhteensä 1060 maalia.

SPL II-tason lopputurnaukset P15 ja P13 ikäluokissa.

P15 SPL II-tason lopputurnaus pelattiin 16 joukkueen voimin

P15 ikäluokan sarjassa alkulohkot pelattiin neljässä neljän joukkueen lohkoissa. Lohkojen 2 parasta menivät pelaamaan sijoista 1-8 ja lohkojen 3. ja 4. menivät pelaamaan jatko-otteluissa pelaamaan sijoituksista 9-16.

Alkulohkot olivat äärimmäisen tiukkoja ja tiukimmassa D lohkossa ylempään jatkosarjaan menevä joukkue jouduttiin arpomaan, kun muuten ei eroa joukkueiden välillä saatu. Lohkovoitot menivät FC Jazzille, Fc SCJ/RoPS yj, HJS sekä OLS/OTP yj :lle. Puolivärien jälkeen välierissä kohtasivat FC Jazz sekä HJS ja toisessa välierässä VPS-j sekä Fc SCJ/RoPS yj.

Erittäin tasaisten välierien jälkeen finaaliin raivasivat tien Fc Jazz ja Fc SCJ/RoPS yj. Pronssiottelussa VPS-j oli tiukasta 1-0 tuloksella HJS parempi ja näin ollen pronssimitalit menivät Vaasaan.

Finaaliottelu pelattiin Hyvinkään Urheilupuiston samenttisella nurmella. Finaali ottelu oli äärimmäisen tiukka eikä ottelussa maalipaikoilla mässäilty. Lopullisen ratkaisun teki Fc Scj/RoPS yj pelaaja nr 21 Kimi Isometsä todella laadukkaalla laukauksella Fc Jazzin verkkoon.

Näin ollen tiukan finaalikamppailun jälkeen Hyvinkään kaupungin sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen pääsi ojentamaan voitto pokaalin Fc SantaClaus -junioreitten ja Rovaniemen Palloseuran yhteisjoukkueelle.

P15 SPL II-tason lopputurnaus oli äärimmäisen laadukas ja tasainen. Iso kiitos mukana olleille joukkueille. Ja onnea FC SCj/RoPS yj mestaruudesta. Tekstin alla vielä sarjan lopulliset tulokset:

P13 SPL II-tason lopputurnaus pelattiin 12 joukkueen voimin

Alkusarja pelattiin kolmessa neljän joukkueen lohkossa. Alkulohkojen 2 parasta sekä 2 parasta kolmosta selvisivät pelaamaan sijoista 1-8. Huonoin lohkokolmonen sekä lohkojen neloset pelasivat jatkosarjassa sijoista 9-12.

Tiukkojen alkulohkojen voittajia olivat Fc Kuusysi, Nummelan Palloseura sekä Pallo-Iirot Raumalta. Hyvinkään Palloseuran oma joukkue jäi tiukan alkulohkonsa kolmanneksi ja kokonaisvertailussa HyPS jäi lohkokolmosista huonoimmaksi ja näin ollen he pelasivat jatkosarjan sijoituksista 9-12.

Tiukkojen puolivälierien jälkeen ikäluokan välierissä kohtasivat Fc Haka ja Pallo-Iirot sekä Ilves ja Reipas. Pallo-Iirot selvisi selkeällä 1-5 voitolla finaaliin. Ilveksen ja Reippaan välierä oli erittäin tiukka varsinaisen peliajan päättyessä 0-0. Erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen ko ottelun rangaistuspotkukilpailu uusittiin ja uusitun rangaistupotkukilpailun voitti 2-0 Fc Reipas ja näin ollen Reipas eteni finaaliin.

Finaali oli Reippaan maali juhlaa. Finaali oli pelillisesti tasainen, mutta Reipas hyödynsi maalipaikkansa Pallo-Iiroja paremmin. P13 lopputurnauksen voitto matkusti Lahteen Fc Reippaan mukaan 4-0 lukemilla.

Pronssiottelussa Fc Haka voitti Ilveksen rangaistuspotkukilpailussa.

HyPS voitti jatkosarjassa otteluistaan kaksi ja pelasi yhden tasan. HyPS sijoittu lopulta sarjassa hienosti 9.sijalle.

P13 SPL II-tason lopputurnauksessa nähtiin paljon hyviä ja tiukkoja otteluita. Iso kiitos mukana olleille joukkueille. Ja onnea Fc Reipas mestaruudesta. Tekstin alla vielä sarjan lopulliset tulokset.

Eloturnauksessa ratkottiin mestaruuksia myös seuraavissa sarjoissa

P15 Kilpa/Haastesarja, P14 Kutsusarja, Kilpa/haastesarja ja harrastesarja P13 Kilpa/haastesarja ja harrastesarjassa sekä P12 Kilpa, haaste- ja harrastesarjassa.

Nuoremmissa ikäluokissa HyPS menestystä

P13 harrastesarjan (2006-syntyneet) mestaruus jäi Hyvinkäälle. HyPS punainen sijoittui alkulohkossa toiseksi, mutta raivasi jatko-otteluissa tiensä finaaliin. Finaalissa HyPS dominoi HauPaa vastaan ja voitti ottelun 1-5.

P12 Kilpasarjassa (2007-syntyneet) HyPSin 2008 -syntyneet pojat voittivat mestaruuden. Alkulohkossa HyPS P08 voitti kolme ottelua ja pelasi kaksi ottelua tasan maalierolla 9-2. Finaalissa HyPS sai vastustajakseen JJK:n. Finaalin varsinainen peliaika päättyi 0-0 ja rangaistuspotkukilpailussa HyPS P08 voitti 2-1.

Samaisessa sarjassa HyPS P07 hävisi pronssiottelussa RiPSille 1-0.

Yhteensä HyPSiltä oli mukana turnauksessa 10 joukkuetta. Eri sarjojen tulokset nähtävillä turnaussivustolla https://pelimatkat.torneopal.fi/ Sarjojen mitalistit nähtävillä tekstin alla.

Turnaus oli kaikin puolin onnistunut

Järjestäjän näkökulmasta ja saadun palautteen perusteella turnaus oli onnistunut. Otteluiden ja pelitapahtumien lisäksi meillä oli Martin koululla majoittuvia pelaajia noin 380 kpl sekä lounastajia noin 800 kpl. Kokonaisuudessaan paletti on iso pyöritettäväksi, mutta me suoriuduimme kaikesta todella hyvin.

Erittäin suuri kiitos kuuluu kaikille vapaaehtoistyöntekijöille heidän panoksestaan. On ilo huomata, kuinka me kaikki puhalsimme yhteen hiileen ja iloisella ilmeellä pystyimme viedä turnauksen kaikkineen oheistoimintoineen loistavasti lävitse.

Olosuhteista kiitosta

Nurmikentät olivat joka paikkakunnalla todella hyvässä kunnossa ja kun kelit vielä suosi eikä vettä satanut, niin kentät kestivät hyvin turnauksen rasituksen. Todella moni joukkue kävi erikseen mainitsemassa kenttien kunnosta.

Hyvinkään Palloseura kiittää kaikkia joukkueita osallistumisesta turnaukseen ja toivottaa tervetulleiksi myös ensi vuonna!

Sijoitukset P15 SPL II-tason lopputurnaus

1.FC SCJ/RoPS YJ
2. FC Jazz 04
3. VPS-j/P04
4. HJS
5. JJK-j
6. FCFJ
7. OLS/OTP yj
8. FC Kirkkonummi
9. FC KTP
10. KäPa/City
11. PPJ/kilpa 04
12. PEPO/IPS yj
13. FC Kuusysi
14. Ilves/ P04 Edustus
15. TPS/P15
16. FC Reipas/Oranssi

Sijoitukset P13 SPL II-tason lopputurnaus

1. FC Reipas
2. Pallo-Iirot
3. FC Haka-j
4. Ilves
5. NuPS/P06 kilpa
6. SJK-j
7. FC Kuusysi
8. Komeetat/P06
9. HyPS
10. JIPPO-j/06 yj
11. KaaPo
12. HJS

SPL lopputurnauksien lisäksi turnauksessa ratkottiin mestaruuksia seuraavissa sarjoissa. Alla sarjat ja mitalileille tulleet joukkueet.

P15 Kilpa/Haaste

 • NJS
 • HauPa
 • HyPS

P14 Kutsusarja

 • TiPS
 • KäPa City
 • HJK/ West sininen

P14 Kilpa/haastesarja

 • Komeetat
 • KajHa
 • Fc Honka keltainen’

P14 harrastesarja

 • PiPS
 • EPS valkoinen
 • Kasiysi

P13 Kilpa/Haaste

 • KajHa
 • I-HK/sininen
 • HauPa

P13 harrastesarja

 • HyPS
 • HauPa
 • KuPS keltainen

P12 Kilpasarja

 • HyPS P08
 • JJK-j sininen
 • RiPS

P12 Haastesarja

 • LauTP
 • RiPS valkoinen
 • JJK-j

P12 Harrastesarja

 • EIF
 • KJS valkoinen
 • KOPSE musta

   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat