HyPS T15 pelaa syksyllä mitaleista
13.6.2019 11:10 Uutiset / Pääsivusto

HyPSin 15-vuotiaiden tyttöjen pelit jatkuvat myös syksyllä korkealla tasolla.

Juniorisarjoissa pelataan viimeisiä ottelukierroksia. Jo nyt on tiedossa, että HyPSin 15-vuotiaat tytöt pelaavat syksyllä Etelä-Länsiliigan mitalisarjassa.

15-vuotiaiden tyttöjen Etelä-Länsiliiga on pelattu loppuun. HyPS sijoittui sarjassa neljänneksi ja pelaa syksyllä kuuden kevään parhaan joukkueen muodostamassa mitalisarjassa. Saman ikäluokan HyPS Punainen voitti Kakkosen kuudennessa pelissään PuU:n vieraana 3–1 nousten yhdeksään pisteeseen. Joukkue on lohkossa viidentenä, kun sillä on kaksi ottelua pelaamatta.

18-vuotiaiden tyttöjen valtakunnallisessa Ykkösessä voitti HyPS kotipelissä NuPSin 2–1 nousten 12 pisteeseen ja lohkossa viidenneksi. Saman ikäluokan Kolmosessa hävisi HyPS kotipelin Valtti/TiPS YJ4:lle 1–5, ja sen loppusijoitukseksi tuli kahdeksas tila.

14-vuotiaiden tyttöjen Kakkosessa on HyPSin vähintään yhdeksäs tila varmistunut mahdollistaen Kakkosessa pelaamisen syyskaudella.

Vuotta nuorempien tyttöjen Kakkosessa on HyPS sarjassa kolmantena kamppaillen noususta Ykköseen, kun sillä on kaksi ottelua pelaamatta.

12-vuotiaiden tyttöjen Kakkosen karsinnassa on HyPS hankkinut viisi pistettä, joilla se on seitsemäntenä lohkossa. Joukkueella on jäljellä yksi peli, mutta voittokaan ei nosta sitä viidenneksi, joka toisi Kakkosen paikan. HyPS ottelee siten syksyn Kolmosessa.

HyPSin 17-vuotiaat pojat hävisivät viimeistä edellisen pelinsä kotikentällä suurinumeroisesti 0–14 Gnistanille. HyPS B on lohkossa seitsemäntenä, jonka sijoituksen säilyminen merkitsee syksyllä Kakkosen tai Kolmosen tasoa.

15-vuotiaiden poikien Kakkosessa hävisi HyPS FC Kontu Sinisen vieraana 0–5 ja on sarjassa viidentenä. Jos joukkueen sijoitus säilyy, se pelaa myös syksyllä Kakkosessa. Saman ikäluokan Nelosessa hävisi HyPS Sininen kotipelin MU:lle 3–6. Joukkue on sarjassa seitsemällä pisteellä kymmenentenä.

14-vuotiaiden poikien Ykkösessä tasasi HyPS pisteet KJP/YJ:n kanssa numeroin 2–2 nousten kuuteen pisteeseen. Joukkue on sarjassa sijalla 11, ja sen syksyn sarjataso ratkeaa viimeisellä kierroksella.

13-vuotiaiden poikien Kakkosessa haki HyPS pisteet 8–2-voitolla EPS Akatemia Valkoiselta nousten 15 pisteeseen ja lohkossa neljänneksi. Sijan pysyminen oikeuttaa syksyn Kakkoseen. Saman ikäisten Kolmosessa tasasi HyPS Sininen pisteet kotipelissä Nastolan Nopsan kanssa numeroin 4–4. HyPS on lohkossa syksyn Kolmoseen oikeuttavalla seitsemännellä sijalla. Ikäluokan kolmas joukkue HyPS Punainen hävisi Nelosessa vieraspelin KP-75/TuPS YJ:3:lle 2–4 säilyttäen kuitenkin seitsemännen sijansa lohkossa.

12-vuotiaiden poikien Kakkosen karsinnassa on HyPS musta lohkossa toisena 16 pisteellä. Sijoituksen säilyminen oikeuttaa paikkaan syksyn Kakkosessa. Kolmosen karsinnassa HyPS Sininen on lohkossa seitsemäntenä, joka oikeuttaa syksyn Neloseen. Sijoituksen nostamisella on mahdollisuus Kolmoseen. Nelosessa pelaava HyPS Punainen on lohkossa kymmenentenä seitsemällä pisteellä, kun joukkueella on yksi ottelu pelaamatta.

HyPSin juniorien tulevat kotiottelut löydät etusivun ”Poimintoja seuran otteluista” -kalenterista.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat