HyPSin junioreilla pisterikas viikko
5.6.2019 18:16 Uutiset / Pääsivusto

Villa Parkilla on taas pelattu monta junioriottelua.

HyPSin juniorit kohensivat touko-kesäkuun vaihteessa mukavasti pistepussejaan ja siten myös sarjasijoituksiaan.

17-vuotiaiden poikien Kakkosessa haki HyPS pisteet Valtti/Ponnistus YJ2:lta 2–0-voitolla. HyPS vahvisti näin kuudetta sijaansa, jonka säilyminen oikeuttaa paikkaan syksyn Kakkosessa.

15-vuotiaiden poikien Kakkosessa voitti HyPS tärkeässä kotipelissä KOPSEn 1–0 ja on sarjataulukossa neljäntenä kamppailemassa sarjatason säilymisestä. Saman ikäluokan Nelosessa hävisi HyPS Sininen Halkien Alun vieraana 2–9 – HyPS on sarjassa kymmenentenä seitsemällä pisteellä.

Vuotta nuorempien poikien Ykkösessä tasasi HyPS pisteet KJP/YJ:n vieraana numeroin 2–2 ja on sarjassa kymmenentenä. Jäljellä olevassa pelissä ratkeaa joukkueen syksyn sarjataso.

13-vuotiaiden poikien Kakkosessa haki HyPS seitsemännessä pelissään pisteet EPS Akatemia Valkoiselta voittotuloksella 8–2. HyPS on sarjassa kolmantena, kun jäljellä on kaksi peliä. Saman ikäluokan HyPS Sininen haki tärkeät pisteet 6–4-voitolla Akilles Valkoiselta nousten kuuteen pisteeseen, joilla joukkue on kahdeksantena sarjataulukossa ja tarvitsee lisäpisteitä sarjatason uusimiseen. Nelosessa pelaava HyPS Punainen on sarjassa kuudentena yhdeksällä pisteellä.

12-vuotiaiden poikien kilpailusarjan Kakkosen karsinnassa johtaa HyPS Musta lohkoa 16 pisteellä ja on vahvasti mukana kamppailemassa syksyn Kakkosen paikasta. Joukkue voitti Kellokoskella KelA:n 6–1. Kolmosen karsinnassa on kuudentena seitsemällä pisteellä HyPS Sininen. Joukkue hävisi seitsemännen pelinsä NJS Sinisen vieraana 1–5. Viides sija mahdollistaisi paikan syksyn Kolmoseen. HyPS Punainen hävisi Nelosessa yhdeksännessä pelisään Porvoossa FCFJ Sininen 1:lle 0–8 ja on sarjassa kymmenentenä seitsemällä pisteellä.

18-vuotiaiden tyttöjen valtakunnallisen Ykkösen kuudennessa ottelussa voitti HyPS kotipelissä NuPS:n 2–1 ja on sarjassa 12 pisteellä viidentenä. Saman ikäluokan Kolmosessa hävisi HyPS EPS Valkoinen 04:lle kotona 1–3, joukkue jatkaa nollakerhossa.

15-vuotiaiden tyttöjen Etelä-Länsiliigassa haki HyPS pisteen Ilvekseltä 1–1-tasurilla ja on sarjassa toisena 17 pisteellä. Joukkue on käytännössä varmistanut paikan syksyn mitalisarjassa, johon pääsee kevään kuusi parasta joukkuetta. Saman ikäluokan Kakkosessa otti HyPS Punainen vieraspisteet PuiU:lta 3–1-voitolla ja on sarjassa viidentenä.

Vuotta nuorempien tyttöjen Kakkosessa hävisi HyPS FC Kontu East Utd YJ:lle vieraspelin 2–8 ja on sarjassa yhdeksäntenä, joka oikeuttaa syksyn Kakkoseen.

13-vuotiaiden tyttöjen Kakkosen seitsemännessä pelissä voitti HyPS Valtti/IHU Mustan 5–0 ja on kolmantena lohkossa15 pisteellä.

Ensimmäistä vuotta piirin sarjassa pelaava HyPSin 12-vuotiaiden tyttöjen joukkue on hankkinut viidestä pelistä viisi pistettä ja on lohkossa seitsemäntenä.

HyPSin juniorien tulevat kotiottelut löydät etusivun ”Poimintoja seuran otteluista” -kalenterista.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat