Pelaajaniukkuutta ja epäonnea: Valtti–HyPS 9–0 (3–0)
3.6.2019 19:15 Uutiset / Pääsivusto

Voitot antavat vielä odottaa HyPSin miesten edustusjoukkuetta.

HyPS lähti perjantaina 1.6. Valtin vieraaksi Puotilaan. Kumpikaan joukkue ei ollut vielä voittoa saanut, joten pelissä oli panosta riittämiin.

HyPSillä oli kokoonpanon kanssa paljon haasteita yo-juhlien, pelikieltojen, loukkaantumisten ja reissujen takia, mutta kasaan saatiin kuitenkin 15 pelaajaa, joista iso osa oli seuran omia B-junioreita.

Ottelun alku oli melko tasainen, ja myös HyPS pystyi pitämään palloa melko pitkiä aikoja. Valtti pääsi kuitenkin iskemään avausmaalin HyPSin pelinavaamisessa tapahtuneen virheen jälkeen jo seitsemän minuutin kohdalla. Lisää seurasi hieman kyseenalaisen rangaistuspotkun seurauksena jo 21 minuutin kohdalla. Ja heti perään 24 minuutin kohdalla Valtti lisäsi johtonsa jo lukemiin 3–0, jotka säilyivät myös taukotuloksena.

Toiselle puoliajalle HyPS muutti hieman ryhmitystä tavoitteena lisätä painetta Valtin puolustuslinjaan ja vaikeuttaa näin vastustajan pelin avaamista. Tämä ei kuitenkaan toiminut toivotulla tavalla, kun Valtti pääsi 54 minuutin kohdalla lisäämään johdon jo neljään maaliin.

60 minuutin kohdalla HyPSin lainamaalivahti Marko Lappalainen sai suoran punaisen kortin torjuttuaan rangaistusalueen ulkopuolella käsillä, ja maaliin meni Waltteri Vuorio. Tämän jälkeen Valtti osui vielä viidesti loppulukemien oltua 9–0.

HyPSin pallollinen peli ja pelirohkeus oli välistä jo parempaan päin, ja peliä pystyttiin avaamaan useasti vastustajan ensimmäisen prässin ohi maata pitkin hyvissä etenemispaikoissa olleille pelaajille.

Edelleen isoimmat haasteet ovat joukkuepuolustamisessa eli kahden linjan yhteistyössä ja tilanteen tunnistamisessa eli siinä, milloin irrota paineistamaan ja milloin pysyä muodossa. Koko joukkueen yläalueen prässiä tulee myös parantaa merkittävästi.

Positiivista oli, että pallollinen pelaaminen oli parempaa kuin aiemmin tällä kaudella, eli myös jotain positiivista rumista lukemista huolimatta.

HyPSissä debyytin teki B-juniori ikäinen Miska Rämä, ja tämän kauden ensimmäisen pelinsä pelasi armeijaa suorittava Paavo Aro.

HyPSin kokoonpano:

Marko Lappalainen, Waltteri Vuorio, Juho Sillanpää, Jaakko Luukkonen, Janne Eskola, Joni Korkola (66 min Herkko Kaijala), Joona Järvinen, Nikke Jussila, Tuukka Saari (70 min Miro Nikkinen), Toni Koski (46 min Paavo Aro), Topi Kumpulainen (81 min Miska Rämä)

HyPS pelaa seuraavaksi Hyvinkään urheilupuistossa, mihin se paikallisderbyvieraaksi saapuu lauantaina 8.6. kello 17.30 Riihimäen Palloseura.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat