HyPS tukenut vähävaraisten lasten harrastustoimintaa jo useamman vuoden
22.5.2019 10:48 Uutiset / Pääsivusto

HyPS on jakanut HyPS Concareiden lahjoittamaan rahaa vähävaraisille perheille jo useamman vuoden ajan

Hyvinkään Palloseura on jakanut kahden vuoden aikana vähävaraisille lapsille tukea yli 6000 euroa.

Tukisumma on HyPS Concareiden lahjoittamaan rahaa, joka on suunnattu vähävaraisten lasten harrastusmaksujen tukemiseen.

Yhteiskunnan eriarvoisuus heijastuu myös voimakkaasti seuratoimintaan. Haluamme mahdollistaa myös pienempi tuloisten tai monilapsisten perheiden lasten harrastuksen.

Nostan erittäin suuresti hattu HyPS Concareille, jotka ovat jo useamman vuoden ajan lahjoittaneet rahaa vähävaraisten lasten harrastusmaksujen tukemiseen, kertoo HyPSin toiminnanjohtaja Petri Harainen. Tarve tämänkaltaiselle tuelle on suuri. Toivon, että saamme jatkossa rakennettua laajemman verkoston yrityksiä tai yhdistyksiä lähtemään tukemaan vähävaraisten lasten harrastustoimintaa, jatkaa Harainen.

Minun henkilökohtainen sekä Hyvinkään Palloseuran toive ja tavoite on, että yksikään lapsi ei rahan vähyyden vuoksi joudu lopettamaan harrastusta. Tällä hetkellä se ei vielä ole mahdollista, kertoo Harainen.

Hyvinkään Palloseurassa haku toteutetaan kerran vuodessa. Haku on avoin kaikille seuran ikäkausipelaajille. Hakemuksen tulee täyttää tietyt kriteerit, jotta tukea myönnetään. Tukea voi käyttää joukkuemaksuihin. Jos pelaaja lopettaa kesken tukikauden, niin käyttämätön tukisumma palautetaan seuralle uudelleen jaettavaksi.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
Kategoriat