HyPSin tytöillä lupaava sarjakauden alku
9.5.2019 8:57 Uutiset / Pääsivusto

Juniorisarjat ovat hyvässä vauhdissa.

Osa juniorijoukkueista on pelannut yli puolet kevätkauden sarjapeleistään, mutta osa on vasta aloittanut sarjansa.

18-vuotiaiden tyttöjen valtakunnallisen Ykkösen kolmannella kierroksella haki HyPS vieraspisteet FC Espoolta 3–2-voitolla nousten kuuteen pisteeseen ja kolmanneksi sarjassa. Saman ikäisten tyttöjen Kolmosen toisella kierroksella hävisi HyPS Punainen kotipelin NJS/2:lle 0–6, ja sen pistetili on vielä avaamatta.

15-vuotiaiden tyttöjen Etelä-Länsiliigan seitsemännen kierroksen vieraspelissä hävisi HyPS HJK:lle 0–3. HyPS johtaa sarjaa pistemäärällä 15, mutta se on pelannut 2–3 ottelua enemmän kuin pahimmat kilpailijansa. Saman ikäluokan Kakkosen kolmannessa pelissä hävisi HyPS Punainen Villa Parkilla niukasti 2–3 LoPalle pysyen sen johdosta kuudessa pisteessä ja kolmantena lohkossa.

Vuotta nuorempien tyttöjen Kakkosen neljännessä pelissä voitti HyPS EBK Sinisen kotona selvästi 6–0 vahvistaen sijoitustaan lohkon kakkosena seitsemällä pisteellä.

HyPSin 12-vuotiaat tytöt avasivat sarjakauden Kakkosen karsinnassa tuloksella 1–1 kotikentällä Gnistan Keltaisen kanssa.

17-vuotiaiden poikien Kakkosen kolmannella kierroksella hävisi HyPS FC Reipas Oranssin vieraana 3–11. Joukkue on sarjassa seitsemäntenä kolmella pisteellä.

15-vuotiaiden poikien Kakkosessa koki HyPS kolmannen perättäisen tappion HJK West Sinisen vieraana numeroin 2–4 ja on lohkossa yhdeksäntenä. Saman ikäluokan Nelosessa jäi HyPS Sinisen Loviisan-vierailu pisteettömäksi sen hävittyä FC Loviisa/FC KTP YJ:lle 1–4. HyPS on lohkossa kymmenentenä kolmella pisteellä.

Vuotta nuorempien poikien Ykkösen viidennellä kierroksella hävisi HyPS kotipelin FC Reipas Oranssille 1–2. Joukkueen viisi pistettä oikeuttavat yhdeksänteen sijaan lohkossa.

13-vuotiaiden poikien Kakkosen kolmannessa pelissä hävisi HyPS kotikentällä 1–2 Sibbo V:lle ja on sarjassa kahdeksantena kolmella pisteellä. Saman ikäisten poikien Kolmosen kolmannella ottelukierroksella koki HyPS Sininen suurinumeroisen 1–10-kotitappion JäPS Utd:lle ja on pisteettömänä lohkonsa jumbona. Nelosessa pelaava ikäluokan kolmas joukkue HyPS Punainen jatkaa myös ilman pisteitä, sillä se hävisi kolmannen pelin putkeen FC Reipas Raidalle Pajulahdessa lukemin 1–10.

12-vuotiaiden poikien Kakkosen karsinnan kolmannella kierroksella hävisi HyPS Musta FCFJ Valkoinen 2:n vieraana 1–3 ja on lohkossa neljäntenä kuudella pisteellä. Saman ikäluokan HyPS Sininen pelasi Kolmosen karsinnassa 4–4-tuloksen NouLan vieraana nousten kolmeen pisteeseen ja seitsemännelle sijalle lohkossa. Ikäluokan kolmas joukkue HyPS Punainen hävisi RiPS Keltaisen vieraana 1–3 ja on lohkossa kuudella pisteellä yhdeksäntenä.

HyPSin juniorien tulevat kotiottelut löydät etusivun ”Poimintoja seuran otteluista” -kalenterista.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat