HyPSiläinen 1/2019 ilmestyi myös näköislehtenä
8.4.2019 20:36 Uutiset / Pääsivusto

HyPSiläinen 1/2019 on ilmestynyt.

Hyvinkään Palloseuran HyPSiläinen-seuralehden kevään numero on ilmestynyt. 24-sivuisen jalkapallon erikoislehden jakelu on maailmanlaajuinen, sillä lehti on luettavissa myös näköislehtenä.

HyPSiläinen lienee Suomen vanhin yhtäjaksoisesti kaksi kertaa vuodessa omana lehtenä ilmestynyt seuralehti, sillä menossa on jo tabloid-lehden 43. vuosikerta.

24 sivua futisasiaa

8. huhtikuuta ilmestynyt HyPSiläinen 1/2019 on 24-sivuisen jalkapallopaketti. Lehdessä on tuttuun tapaan jutut mm. seuran juniorijoukkueiden valmistautumisesta tulevaan sarjakauteen, seuran miesten edustusjoukkueen pelaajien esittelyt sekä paljon muuta jalkapalloon liittyvää asiaa.

HyPSin juniorijoukkueet jakavat HyPSiläisen talkootyönä. Jakelu pyritään suorittamaan huhtikuun aikana.

Jos et saa HyPSiläistä huhtikuun aikana, ilmoita asiasta HyPSin toimistoon (hyps@hyps.fi – 040 485 5622). Jos et asu Hyvinkään kaupungin alueella, voit noutaa Hyvinkään pitkäikäisimmän seuralehden Kankurinpuiston huolto- ja katsomorakennuksessa olevasta HyPSin toimistosta sopimalla noutoajan em. numerosta.

HyPSin sinivalkoisen HyPSiläisen voit lukea myös TÄÄLTÄ löytyvänä selattavana nettilehtenä.

HyPSiläinen 2/2019 tulee jakoon lokakuussa.

HyPSiläisen historiaa

HyPSin johtokunta päätti 7.2.1977 korvata seuran juhlavuoden kunniaksi perinteisen kausiohjelman tabloid-lehdellä. Kirjapainossa painettu ensimmäinen HyPSiläinen ilmestyi huhtikuussa 1977.

Päätös kausiohjelman korvaamisesta tabloid-lehdellä perustui siihen, että painettu lehti mahdollistaisi aiempaa paremmin paitsi seuran historian valottamisen myös informoimisen edessä olleesta pelikaudesta.

Ensimmäisen HyPSiläisen etusivulla on ensimmäisen päätoimittajan Pertti Sipiläisen lehteä esittelevä teksti, jonka sisältöä voidaan pitää julkaisun johtoajatuksena. Informaatio lukijoille oli seuraava:

”HyPSiläinen? Kädessäsi oleva lehti on ensimmäinen HyPSiläinen. Hyvinkään Palloseura ry. on juhlavuotensa kunniaksi päättänyt luopua perinteisen käsiohjelman tekemisestä ja esitellä toimintansa historiaa oikein lehden palstoilla.

Lehden painosmäärä on 12 000, ja se jaetaan – tai ainakin yritetään jakaa – jokaiseen hyvinkääläiseen talouteen. Tällä tavalla toivomme voivamme entistä paremmin levittää jalkapallotietoutta ja lisätä kiinnostusta jalkapalloa kohtaan paikkakunnallamme.

Olemme pyrkineet tekemään lehdestämme myös luettavan. Ilmoitusten ja mainosten joukkoon olemme sijoittaneet parhaamme mukaan sellaista tekstiä, jonka uskomme kiinnostavan monia lukijoita niin paljon, että lehti ei lennä nurkkaan ensimmäisen silmäyksen jälkeen.

Mukana on historiaa, muistelmia, pakinaa, joukkueiden ja tilastojen esittelyä, täyttä jalkapalloasiaa, valokuvia ym. Erityisen ilahduttavaa on, että olemme saaneet kirjoittajien joukkoon koko Suomen tunteman jalkapalloveteraanin Aatos Lehtosen sekä kotipaikkakuntamme valokuvaajaveteraanin Bruno Hakalan.

Jos viihdyt lehtemme parissa, poikkeapa joskus myös kentän reunalle seuraamaan ”Kuningas Jalkapalloa.” Uskomme Sinun viihtyvän hyvin sielläkin. Tervetuloa!”

Alkusanat olivat niin hyvät, että HyPSiläistä on pyritty tekemään pitkälti noiden periaatteiden mukaisesti.

HyPSiläinen ilmestyi ensimmäisenä vuonna vain keväällä. Syysnumero tehtiin ensimmäisen kerran lokakuussa 1978.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat