Timo Lehtihalmes HyPSin valmennuspäälliköksi
28.9.2018 11:24 Uutiset / Pääsivusto

HyPSin valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes.

Hyvinkään Palloseuran valmennuspäällikkönä aloittaa 1.12. ammattivalmentaja Timo Lehtihalmes.

31-vuotias ”Tipi” Lehtihalmes on ollut vuodesta 2014 alkaen ammattivalmentaja, joka on kolme viime vuotta valmentanut HyPSissä muun muassa Etelä-Länsiliigassa pelaavaa P05-joukkuetta. Tänä keväänä Lehtihalmes siirtyi helsinkiläisen SAPA:n seuratoiminnan päälliköksi.

Lähes koko ikäni pääkaupunkiseudulla asunut ”Tipi” aloitti jalkapallon 5-vuotiaana Tikkurilan Palloseurassa, missä hän pelasi maalivahtina aina miesten edustusjoukkueeseen asti.

Taloushallinnon merkonomiksi kouluttautunut Lehtihalmes aloitti jalkapallon valmentamisen vuonna 2002. Viime vuonna Uefan B-lisenssin suorittanut Lehtihalmes jatkaa valmentajaoppien kartuttamista lähitulevaisuudessa.

Timo Lehtihalmes palaa HyPSiin erittäin hyvillä mielin.

– Tuttu seura ja tuttu ympäristö tuovat omat etunsa, mutta tietysti myös omat haasteensa. HyPSissä on menty paljon eteenpäin sekä kentän että hallinnon puolella sinä aikana, kun olen toiminut seurassa. On hienoa päästä itse osallistumaan vielä vahvemmin tähän projektiin.

– Paljon hyviä asioita on tapahtunut, mutta paljon pitää vielä tapahtua, että päästään lähemmäksi sitä potentiaalia, mitä HyPSissä on. Itselleni on todella tärkeää se, minkälainen ilmapiiri työpaikalla on, ja olen todella otettu, kun saan toimia osana tätä porukkaa.

– Edessä on paljon työtä, mutta otan haasteen iloisena vastaan, ja odotan kovasti pääsyä kentälle valmentajien ja pelaajien tueksi. Joulukuusta eteenpäin nähdään entistä tiiviimmin kentällä ja viedään yhdessä HyPSiä eteenpäin! Sarjat ovat nyt lopuillaan, mutta onneksi uuteen kauteen valmistautuminen alkaa hyvin pian, ja taas on tiedossa paljon uusia onnistumisia ja ilon hetkiä!

– Timo Lehtihalmes on jo tähän mennessä osoittanut HyPSissä omalla työllään ammattitaitonsa. ”Tipi” elää ja hengittää futista, ja hänellä on intohimo valmentamista ja jalkapalloa kohtaan. Valmennuspäällikkönä hänellä on lukuisia uusia ideoita seuran kehittämiseksi kohti laadukkaampaa arkea, kehuu HyPSin toiminnanjohtaja Petri Harainen seuran uutta valmennuspäällikköä.

Haraisen ja Lehtihalmeksen lisäksi HyPS työllistää myös jatkossa ammattivalmentajat Mika Pölönen-Elokorven ja Markku Takalan.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat