HyPSin aikuisjoukkueiden parhaat
29.10.2018 18:06 Uutiset / Pääsivusto

HyPSin naisjoukkueen parhaat ja miesten edustuksen lupaava nuori pelaaja Esa Palomäki.

HyPSin miesten edustusjoukkueen parhaana palkittiin Konta Bio, naisjoukkueen vuoden pelaajana Linnea Massa.

Uudenmaan ja Helsingin piirien yhteisessä Kolmosessa pelanneen HyPSin miesten edustusjoukkue parhaana pelaajana ja parhaana hyökkääjänä palkittiin ensimmäisen kauden HyPSissä pelannut Konta Bio.

Konta voitti myös HyPSin tehopörssin ja sai nimensä HyPSin edustusjoukkueiden parhaan maalintekijän kiertopalkintoon Epen Pyttyyn.

Kun pallo saatiin nostettua joukkuepelillä ylös vastustajan alueelle, niin Konta viimeisteli hyvin sekä jalalla että päällä maalintekosektorista. Konta kirjasi nimiinsä 14 maalia ja yhden maalisyötön.

Miro Purosto oli vuoden 2017 tapaan HyPSin paras puolustaja. Joukkueen kapteeni on puolustamisen lisäksi teknisesti hyvä pelimies myös ylöspäin.

Parhaana keskikenttäpelaajana palkittiin Ibeh Fernidant Onyekachi, joka on parhaimmillaan puolustavana keskikenttäpelaajana – kyseisellä pelipaikalla hän on vastustajalle vaikea ohitettava.

Esa Palomäki palkittiin lupaavana nuorena pelaajana, joka olisi ilman ison osan peleistä vienyttä loukkaantumista ja toipilasaikaa ollut jo nyt kymmenen maalin pelaaja miesten sarjassa.

Kauden päätteeksi Kolmoseen nousseen HyPSin naisten edustusjoukkueen vuoden naispelaaja on nopea ja vahva toppari Linnea Massa. Joukkueen paras puolustaja oli Pauliina Jurvanen, paras keskikenttäpelaaja Elina Laine ja paras hyökkääjä Anniina Jurvanen, joka pelasi kauden aikana viidessä eri joukkueessa yhteensä 49 ottelua ja teki niissä 79 maalia!


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
Kategoriat