Toiminnanjohtajan tervehdys sarjakauden alkuun.

Toiminnanjohtajan tervehdys sarjakauden alkuun

Pitkä talvikauden harjoittelu alkaa kääntymään kohti kevättä ja tuleva sarjakausi lähenee vauhdilla, osalla joukkueista se on jo pyörähtänytkin käyntiin. Haluaisin muistuttaa HyPS-yhteisöä asenteista pelaamiseen ja yleisesti siitä, miten HyPS haluaa näyttäytyä pelikentillä.  

VOIMA.TAHTO.SYDÄN-slogan ei ole vain korulause, jota viljellään sinne tänne. Jokainen omalla kohdallaan mieltää sloganin, miten parhaaksi kokee, minulle se on seurakulttuuria ja ohjenuora, jonka mukaan toimin seuran ja jäsenistön eteen. 

Nyt kun pelit alkavat, jokainen tarvitsee VOIMAA, TAHTOA ja SYDÄNTÄ esiintyessään ja edustaessaan Hyvinkään Palloseuraa:

–          VOIMAA pyrkiä tekemään oma parhaaksi näkemänsä ratkaisu tai valinta, joka edistää oman joukkueen tekemistä.

–          TAHTOA yrittää ja tsempata loppuun asti, oli tilanne mikä tahansa.

–          SYDÄNTÄ ottaa muut sekä kentällä että katsomossa huomioon ja kannustaa.

Haluan, että hypsiläiset tunnistetaan Hyvinkäällä ja muilla jalkapallopaikkakunnilla joukkuehengestä, periksiantamattomuudesta ja reilusta pelistä. Tämä koskee niin pelaajia kuin toimihenkilöitä kenttätapahtumissa sekä vanhempia katsomoissa ja kenttien laidoilla, että kaikkia, jotka tulevat kannustamaan pelaajia peleihin. Meillä ei huudella tuomareille, varsinkaan nuorille pelinohjaajille, jotka ovat mahdollisesti oman tuomaripolkunsa alkutaipaleella. Meillä ei huudella vastustajille eikä vastustajien toimihenkilöille. Meillä huudetaan tsempaten ja kannustaen ilon kautta loppuun asti!

Toivotan kaikille menestyksekkäitä pelejä! Menestyksellä tarkoitan uskallusta ylittää itsensä ja laittaa kaikki likoon yhteisen hyvän eteen. Tulos usein seuraa edellä mainittuja asioita, ei välttämättä heti, mutta pitkässä juoksussa aina.

Nähdään peleissä!

 

Yhteistyöterveisin

Jukka Räsänen 

HyPS toiminnanjohtaja 

Liitetiedostot