Uusi strategia vuoteen 2026 julkaistu – Tavoitteena menestyminen ja vetovoimaisuus

Olemme julkaisseet strategiamme vuosille 2022-2026. Strategia määrittelee meille neljä selkeää toiminnan päälinjaa sekä niiden kehittymistä tukevat strategiset valinnat. Myös arvomme tuodaan tulevina vuosina entistä konkreettisemmin arkipäivän toimintaamme.

Strategiamme perusteena on vastuunkanto roolistamme Hyvinkään jalkapallon suurtoimijana ja suunnannäyttäjänä. Toimintamme perustuu jatkossa kolmeen vahvaan harrastamisen polkuun sekä niitä tukevaan verkostotoimintaan.

Tavoitteenamme on rakentaa urheilijan kehittymisympäristö, jossa tavoitteellisesti jalkapalloa harrastava lapsi ja nuori saa mahdollisuuden sekä tuen kasvaa urheilijaksi niin taidollisesti, kuin elämän- ja harjoittelutavoiltaankin.

Toisaalta ymmärrämme vetovastuumme hyvinkääläisessä juniorijalkapallossa ja toimintamme runkona onkin edelleen laaja joukkue- ja harrasteryhmätoiminta kaikille hyvinkääläislapsille, -nuorille ja jatkossa yhä enemmän myös aikuisillekin. Erityisesti tulemme panostamaan uudenlaisen toiminnan tarjoamiseksi nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa löyhemmällä sitoutumisella.

Lisäksi haluamme kehittää päiväkoti- ja kouluyhteistyötään, erityisenä kohderyhmänämme esikoulut ja alakoulut.

– HyPS on Hyvinkään ykkös- ja monelle kohderyhmälle ainoa futisseura. Vastuumme on suuri, mutta strategiamme tukee tulevaisuudessa yhä ammattimaisempaa organisaatiotamme onnistumaan sen kantamisessa. Lisäksi haluamme toimia etulinjassa yhteistyössä kaupungin, seurojen ja muiden toimijoiden kanssa kehittääksemme jalkapallotoiminnan ja liikuttamisen edellytyksiä, kuten pelaajapolkua ja olosuhteita, visioi puheenjohtaja Jukka Virtanen.

Harrastustoiminnan päälinjojen lisäksi panostamme tulevaisuudessa vahvasti verkosto- ja sidosryhmätoimintaan.

Haluamme olla kiinnostava ja vaikuttava yhteistyökumppani niin kaupallisessa, toiminnallisessa, kuin vastuullisessakin mielessä.

Onnistumista näissä mittaamme vuosittain UEFA SROI mittauksella, jolla mitataan jalkapalloon sijoitetun pääoman sosiaalista tuottoa harrastajien osalta (HyPS 2021: 6,44 milj. euroa/vuosi), sekä yhteistyökumppanuuksien kaupallisen arvon sekä sosiaalisen median seuraaja- ja tavoittavuusmääriemme kehityksellä.

Lisäksi olosuhdetyön tehokkuutta mittaamme pitkällä aikavälillä Hyvinkään jalkapallo-olosuhteiden kehittymisessä.

– Emme onnistu, emmekä edes halua onnistua yksin. Meille Hyvinkään kaupunki, hyvinkääläiset seurat, sekä lähialueiden jalkapalloseurat ovat tärkeitä yhteistyötahoja. Haluamme toimia eturintamassa ja esimerkillä alueen harrastamisen ja jalkapallon toimintaedellytyksien kehittämiseksi, Virtanen kertoo.

Tutustu strategiaan tarkemmin:

Lataa strategia

HyPS:n strategia julkaistiin seuran 75-vuotisjuhlien kutsuvierasjuhlassa Hyvinkään kaupungintalolla 20.4.

Seuran juhlavuoden päätapahtuma Willantorin torijuhla järjestetään lauantaina 23.4. klo 10-14. Tapahtumassa ohjelmaa koko perheelle, mm. lajikokeiluja useista eri lajeista ja musiikki, sekä taitoesityksiä.

Lisätiedot:

Jukka Virtanen
Puheenjohtaja
jukka.virtanen@hyps.fi
040 728 3599