HyPS Fysioterapia


FYSIOTERAPIAA HYVINKÄÄN PALLOSEURASSA 

 

Hyvinkään Palloseuran pelaajille fysioterapia palvelua helposti ja lähellä. Tarjoamme fysioterapiaa mahdollisimman nopeasti ja matalalla kynnyksellä puuttumaan kasvuikäisten pelaajien rasitusvaivoihin sekä akuuttien vammojen kuntouttamisen kartoittamiseen. Kasvuikäisillä tyypillisiä rasitusvaivoja ovat lonkan alueen nivuset/lonkankoukistajat, polvien- ja kantapäiden kiputilat sekä takareiden yläkiinnitysalueen rasituskivut. Jos selkeä rasituskipu jatkuu yli viikon eikä levolla kipu hellitä, niin tällöin olisi hyvä käydä fysioterapeutin vastaanotolla. Myös akuuttien vammojen (nilkan vääntyminen, sormivammat ym.) jälkeen on fysioterapeutin hyvä tarkistaa vamman laatu, vaatiiko se lääkärissä käyntiä, mahdollisen levon ja kuntoutusohjelman.

Seurassa aloittaa kokenut fysioterapeutti, Terhi Uusi-Luomalahti. Terhi on valmistunut fysioterapeutiksi jo vuonna 2000 ja erikoistunut ortopediseen manuaaliseen terapiaan (OMT), Maitland conseptilla. Hänellä on myös vahva jalkapallo tausta liigapelaajana HJK:ssa sekä edustaen myös 60:ssa naisten A-maaottelussa urallaan. Oman peliuran jälkeen on hän valmentanut usean vuoden ajan eri ikäkausi joukkueita aina naisista nuoriin nappuloihin.

Seura tarjoaa kaikille HyPS-pelaajille maksutta mahdollisuuden varata 30min fysioterapia aikaa, jos rasituskipuja esiintyy tai pelaaja loukkaantuu harjoituksissa/ pelissä ja tarvitaan fysioterapeutin arviota vaivan laadusta sekä vinkkejä omaehtoiseen kuntoutukseen ohjeineen.

HyPS Fysio-palvelu aloitetaan 3kk mittaisella pilottijaksolla. Palvelu alkaa jo nyt toukokuussa 31.5.2024. Varattavia aikoja on sovittu seuraavasti:

Pe 31.5 klo 10-14
Pe 7.6  klo 13-16
Pe 14.6 klo 8-14
To 20.6 klo 8-14
Ti 25.6 klo 17-20.30

Heinäkuussa palvelu on kesälomalla. Palvelu jatkuu elokuussa, jonka varattavat ajat tulevat ajanvarauspalveluun kesäkuun aikana. Pilottijakso päättyy syyskuun loppuun.

 

OHJEET AJANVARAUKSEEN

Ajanvaraus tapahtuu nettikalenterin (Vello) kautta ja sieltä löytyy aikoja Terhille ( pe 31.5 alkaen), joka työskentelee Kankurin pukukopeilla tehdyssä fysioterapia huoneessa (pukukoppi H). Peruuttamattomasta ajasta seura laskuttaa pelaajaa.

Ajanvaraus tapahtuu osoitteessa Vello | Hyvinkään Palloseura (https://vello.fi/hyps). Varauskalenteri näyttää vihreää merkintää varattaville päiville. Päivää klikkaamalla näet vapaana olevat kellonajat. Ilmoita pyydettävät tiedot. Ajanvarauksen voi tehdä milloin tahansa kuitenkin tuntia ennen varattavaa aikaa.

Varausvahvistus tulee ilmoittamaasi sähköpostiin.

Varauksen peruuttaminen on tehtävä 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta varauksesta seura laskuttaa pelaajaa 80€. Ajanvaraus peruutetaan vahvistuksessa tulleen linkin kautta "Palaa varaukseeni" => Peruuta varaus. Peruutuksesta tulee oma vahvistusviesti. Sairastumistapauksen vuoksi samana päivänä varauksen peruutus tehdään ilmoittamalla peruutus suoraan Terhille. Terhin tavoittaa numerosta 044-5055622.

Fysioterapeutin vastaanotto tapahtuu Kankurin Liikuntapuistossa pukukoppi H.

 

KUN SAAVUN PAIKALLE

Ensimmäisellä kerralla saapuessasi, huolehdi että mukanasi on täytetty paperinen esitietolomake (Liite). Hyvinkään Palloseura ei kerää tietoja vaan esitietolomake luovutetaan vain fysioterapeutin käyttöön. Esitietolomakkeen allekirjoittaa huoltaja jos pelaaja on alle 18-vuotias.

Saavu hyvissä ajoin paikalle.

 

 

 

VARAA AIKA FYSIOTERAPEUTILLE


AJANVARAUS »

TULOSTETTAVA POTILASTIETOLOMAKE »

Lisätiedot:

Jukka Räsänen
Toiminnanjohtaja
040 485 5622
jukka.rasanen@hyps.fi