Yhdeksän hyvää 2021

Yhdeksän hyvää - pidetään huolta toisistamme

Hyvinkään Palloseura käynnistää vuodeksi 2021 Yhdeksän hyvää -kampanjan, minkä tavoitteena on tehdä kalenterivuoden aikana yhdeksän yhteiskuntavastuullista tekoa ja kampanjaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kampanjoiden kohderyhminä voivat olla kaikki apua tarvitsevat, ainoana rajauksena on, että tekojen tulee olla konkreettisia ja kohdistua suoraan apua tai toimia tarvitseville.

- Viime vuosi oli varmasti monelle ihmiselle, yritykselle, yhdistykselle ja yhteisölle hankala ja apua tarvitsi varmasti moni, joka sellaiseen tilanteeseen ei ollut aiemmin joutunut. Lisäksi avun tarve on, valitettavasti, monelle ollut jo pitempään arkipäivää. Me saimme seurana paljon apua yhteisöltämme viime vuonna ja haluamme nyt pistää hyvän kiertämään, kertoo kampanjasta Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Kampanjoista noin puolet on jo sovittu, mutta mukaan hyväntekoon pääsee vielä. Omista hyvien tekojen kampanjoistaan kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt voivat olla yhteydessä toiminnanjohtajaa Bruuniin.

- Idea voi olla valmis tai vain aihio, josta jalostamme yhdessä kumppanien kanssa toteutuskelpoiset konseptit. HyPS toimii kampanjassa sekä mediana, että organisoijana. Toteutuksessa käytämme joko omaa seurayhteisöämme tai kolmansia tahoja, kuten tässä ensimmäisessä kampanjassa Hopeyhdistystä, avaa konseptia toiminnanjohtaja Bruun.

Mikäli haluat lähteä tekemään hyvää seuramme kanssa, ole yhteydessä:
Janne Bruun, toiminnanjohtaja
040 485 5622
janne.bruun@hyps.fi

1. Kauppakeskus Willa ja hope ry vähävaraisten lasten sponsoriksi ensiharrastukseen

Ensimmäisenä käytännön hyvänä tekona tuetaan jopa kymmenen lapsen ympärivuotisen jalkapalloharrastuksen aloittamista aloittamisajankohdasta lokakuun loppuun.

Tukea voi hakea lapsen jalkapalloharrastuksen aloittamiseen lapsen iästä riippumatta.

Aloittaville ikäluokille (2014-2015-syntyneet pojat & 2012-2015-syntyneet tytöt) tuki kattaa ensimmäisen kauden (31.10.2021 asti) toiminnan kulut täysimääräisesti, eli seuran jäsen- ja toimintamaksut, joukkueen kulut, Euroliigan osallistumisen sekä lisenssin ja vakuutuksen. Myös tarvittavat lajivarusteet, kuten kengät, pallo ja säärisuojat hoituvat Hope ry:n lahjoituksista ja Intersport Hyvinkää sponsoroi seuran peliasun hankinnassa. Vanhemmille ikäluokille tuki kattaa noin 80% toiminnan kustannuksista.

Ensimmäisen pelikauden jälkeen pystymme tukemaan harrastamisen kuluissa harrastamisen tukirahastomme kautta.

- Liikuntaharrastuksella saadaan lapsille punaiset posket, onnistumisen tunteita ja liikunnan riemua. Meidän ei tarvinnut kahta kertaa miettiä lähdemmekö mukaan tähän kampanjaan auttamaan lapsiperheitä, kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty toteaa.

Tukea hakevien perheiden pyydetään olevan yhteydessä paikalliseen Hope yhdistykseen: harrastukset.hyvinkaa@hopeyhdistys.fi. Tuettu toiminta on mahdollistaa aloittaa välittömästi. Ennen toimintaan sitoutumista voi lapsi käydä kokeilemassa toimintaa kahden viikon ajan ilman sitoutumista. Perheiden anonymiteetti turvataan Hope ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Hyvinkään Palloseuran ikäkausitoiminta on ympärivuotista toimintaa sekä harraste-, että tavoitteellisille pelaajille. Joukkueet harjoittelevat iästä riippuen 1-5 kertaa viikossa ja osallistuvat turnauksiin ja sarjoihin ympärivuoden. Valmennuksesta vastaavat seuran palkkaamat valmentajat.

Lisätietoja Hyvinkään Palloseuran ikäkausitoiminnasta

Katso lapsesi joukkueen yhteystiedot ja sovi testijaksosta


Julkaisemme tällä sivustolla kaikkia Yhdeksän hyvää -kampanjatekomme


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat