Apupalvelu - Naapuriapu ja ystäväpalvelut

Hyvinkään Palloseuran apupalvelu auttaa karanteenissa ja eristyksissä olevia

Hyvinkään Palloseuran Apupalvelu sai alkunsa koronaepidemian keväällä 2020 aiheuttaman poikkeustilan seurauksena, kun riskiryhmien selviytyminen arkiaskareistaan hankaloitui valtiovallan suositusten ja määräysten johdosta. Seurayhteisömme reagoi nopeasti ja jo parissa pävässä käynnissä oli apupalvelu, joka hoiti riskiryhmäläisten julkista asiointia, jotta he pystyivät itse pysymään kotonaan.

Apuapvelun toiminta jatkuu myös koronaepidemian jälkeen ja tarjoamme edelleen kiireetöntä asiointi- ja ystäväpalveluita. Palveelumme on aina maksutonta.

Vapaaehtoisverkostomme koostuu täysin Hyvinkään Palloseuran ja HyPS Concareiden jäsenyhteisöstä, sekä Hyvinkään kotihoidon muutamasta työntekijästä. Tunnemme yhteisömme ja menemme siitä takuuseen.

Apumme on aina maksutonta ja se toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

Mikäli haluat tukea seuramme toimintaa taloudellisesti, tutustu varainhankintamenetelmiimme:


Jos tarvitset apuamme

Mikäli tarvitset apua kaupassakäyntiin, koiran ulkoilutukseen tai muuhun julkiseen asiointiin, tai yksinkertaisesti vaikka ulkoiluseuraa, ole yhteydessä hyps@hyps.fi tai 040 485 5622

Ilmoita meille:

  • Millaista apua tarvitset
  • Milloin tarvitset apua
  • Missä asut/missä paikassa avun tarve sijaitsee
  • Maksuväline mahdolliselle rahaliikenteelle
  • Omat yhteystietosi

Kun avustuspyyntösi on toimitettu auttajaverkostoomme ja sille on löytynyt vapaaehtoinen auttaja, on hän yhteydessä sinuun ja sovitte yksityiskohdista suoraan keskenänne.

Pyrimme löytämään auttajan mahdollisimman nopeasti, mutta pyydämme yhteydenottoja vähintään kahta vuorokautta ennen avun tarvettanne.

Toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja seuran tehtävä on saattaa avun tarvitsisjat ja auttajat yhteen. Auttajalla on aina oikeus kieltäytyä tehtävästä.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat