Tukijäsenyydet & kausikortit

Tilaa seuran aikuis- tai kannattajajäsenyys tai edustusjoukkueen kannattajakausikortit


Kaikki myynti- ja tukijatuotteemme ovat siirtyneet uuden markkinointi- ja myyntisivustomme, voimatahtosydan.fi -verkkokauppaan.

TILAA JÄSENYYS TAI KANNATTAJAKAUSIKORTTEJA


Seuran jäsenyydet

Tukijäsennyksiä on valita kolmesta vaihtoehdosta:

  • Aikuisjäsenyys 35€
  • Kannattusjäsenyys 60€
  • Yritysjäsenyys 180€

Aikuisjäsenyys

Aikuisjäsenenä pääset jäsenten tiedotejakeluun ja saat ensimmäisten joukossa jäsenille kohdennettuja viestejä, kuten neljästi vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen. Lisäksi saat äänioikeuden seuran kevät- ja syyskokouksissa, sekä mahdollisissa ylimääräisissä seuran kokouksissa.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenenä pääset jäsenten tiedotejakeluun ja saat ensimmäisten joukossa jäsenille kohdennettuja viestejä, kuten neljästi vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen. Lisäksi saat äänioikeuden seuran kevät- ja syyskokouksissa, sekä mahdollisissa ylimääräisissä seuran kokouksissa. Saat myös itsellesi edustusjoukkueen kannattajakausikortin kesälle 2020, jolla saat kussakin kauden kotiottelussa maksuttoman kahvin/teen JA makkaran.

Yritysjäsenyys

Yritysjäsenenä tuette seuraa ja saatte valtakirjalla äänioikeuden seuran äänioikeuden seuran kevät- ja syyskokouksissa, sekä mahdollisissa ylimääräisissä seuran kokouksissa. Saatte myös yrityksellenne neljä edustusjoukkueen kannattajakausikorttia kesälle 2020, jolla saatte kussakin kauden kotiottelussa maksuttoman kahvin/teen JA makkaran.

******************************
Jäsenyyden voit hankkia joko verkkokaupastamme tai maksamalla jäsenmaksun seuraavin ohjein:

Tilinumero: FI82 5062 0320 2815 65
Maksun saaja: Hyvinkään Palloseura ry.
Kirjoita viestiin:
- jäsenyystyyppi (aikuisjäsenyys/kannattajajäsenyys/yrityjäsenyys)
- Jäsenen nimi

HUOM. Maksaessanne jäsenmaksun seuran tilille suoralla tilisiirrolla, emme pysty lähettämään teille seuran jäsenviestintää.

TILAA JÄSENYYS TAI KANNATTAJAKAUSIKORTTEJA


Kannattajakausikortit


Kaudella 2020 Hyvinkään Palloseuran miesten edustusjoukkue pelaa Nelosessa. Sarjajärjestelmä on toistaiseksi epävarama vallitsevan koronavirusepidemiatilanteesta johtuvan kilpailukeskeytyksen vuoksi, mutta viestimme siitä seuran kotisivuilla www.hyps.fi, kun saamme lisätietoja.

HyPS:n kotiotteluihin ei myydä pääsylippuja, vaan sisäänpääsy kaikkiin otteluihin on maksuton.

Kannattajakausikortti oikeuttaa kortin haltijan ilmaiseen kahviin/teehen/mehuun JA makkaraan kussakin kotiottelussa. Etu on ottelukohtainen (1/ottelu).

TILAA JÄSENYYS TAI KANNATTAJAKAUSIKORTTEJA


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat