REKRY: Haemme kioskivastaavaa

Kioskitoiminnalla, kuten muulla seuratuotteiden oheismyynnillä on olennainen osa seuramme varainhankinnassa. Kioskitoiminta on lisäksi tärkeä palvelu kaikille seuraajillemme, kannattajillemme ja tapahtumakävijöille. Etsimme nyt aktiivista, vastuullista ja luotettava henkilöä tai toimijaa vastaamaan seuramme kioskitoiminnan ja fanituotemyynnin toteuttamisesta.

Hyvinkään Palloseura on Hyvinkään suurin urheiluseura ja Suomen 27. suurin jalkapalloseura. Järjestämme jalkapallon harrastustoimintaa sekä tavoitteellisille kilpapelaajille, aktiivisille harrastepelaajille, että säännöllisille ja satunnaisille jalkapalloliikkujille.

Uudistamme parhaillaan strategiaamme ja uusi strategia valmistuu kuluvan kevään aikana.

Jalkapallon harrastustoiminnan lisäksi toiminnassamme merkittävässä osassa on tapahtumien, kuten turnausten ja ottelutapahtumien järjestäminen, joiden kehittämisessä haettavalla tekijällä on merkittävä rooli seuramme toiminnassa.

Seurallamme on kiinteä kioski Kankurin liikuntapuistossa, minkä lisäksi järjestämme kioski- ja myyntitoimintaa pop-up-tyylisesti muissa lokaatioissa järjestetyissä turnauksissamme ja tapahtumissamme.

Tehtävänkuva

Kioskivastaavana vastaat itsenäisesti joukkueenjohtajan ja seuran johtokunnan nimeämän henkilön tukemana ja johtamana seuramme kioskitoiminnasta sekä fani- ja vapaa-ajan tuotteidemme myynnistä.

Vastaat kioskin hankinnoista ja työvuoroista. Toimit kioskimyyjien esihenkilönä ja olet vastuussa kioskitilasta.

Turnausten ja tapahtumien yhteydessä vastaat kioskitoiminnan kokonaisuudesta, mm. muilla turnauspaikoilla.

Tähän saakka olemme järjestäneet kioskitoimintaa toukokuusta syys-/lokakuulle, mutta annamme sinulle mahdollisuuden uudistaa kioskitoimintaamme hyvien ideoiden myötä.

Kioskitoiminnan lisäksi vastuullesi kuuluu fani- ja vapaa-ajan tuotteidemme myynnin organisaointi, sisältäen myyntituotteiden varaston ja hankinnat, verkkokauppatilausten käsittelyn ja mahdollisen pop-up-myynnin.

Tehtävä on osa-aikainen ja ajoittuu pääosin arki-iltoihin sekä viikonloppuihin.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme tehtävään hakevalta ennen kaikkea halua olla mukana juuri tässä tehtävässä.

Sinun tulee olla luotettava, omatoiminen ja organisaatiokykyinen, sekä pystyä vakuuttamaan meidät näistä taidoistasi hakemuksessasi sekä mahdollisessa haastattelussasi.

Eduksesi on kokemus asiakaspalvelusta (esim. vähittäis- tai kahvilatoiminnasta), hankintatyöstä ja varaston hallinnasta.

Tehtävä vaatii tapahtumien aikana hyvää organisaointikykyä ja kykyä priorisoida sekä optimoida ajankäyttöä.

Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömyys. B-ajokortti riittää, mutta raskaamman kaluston ajoluvista on myös hyötyä.

Mitä tarjoamme sinulle

Kesäkaudella toukokuun alusta syyskuun loppuun, jolloin myyntipäiviä ja sitä kautta muita tehtäviäkin on enemmän, maksamme sinulle kiinteän kuukausipalkan sekä kioskimyyntiin perustuvan provision.

Talvikaudella lokakuusta huhtikuulle tunteja on tarjolla vähemmän, jolloin maksamme sinulle toteutuviin tunteihin perustuvaa tuntipalkkaa sekä mahdolliseen pop-up-myyntiin perustuvaa provisiota.

Maksamme tehtävistä koituvat kilometri- ja kulukorvaukset.

Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen, jatkuvan tuen, mukavan työympäristön, seuravaatteet ja onnistuessasi erinomaista kokemusta suosituksineen tulevaisuuden varalle.

Tarjoamme myös vastuuta ja rajattomia mahdollisuuksia kehittää toimintaa tuottavammaksi ja kiinnostavammaksi. Tarjoamme siis erinomaisia vaikuttamismahdollisuuksia omaan tehtävänkuvaasi ja tuloihisi.

Hae tehtävää 20.2. mennessä

Mikäli tehtävän kuvaus herätti kiinnostuksesi, hae tehtävään sunnuntaihin 20.2. mennessä.

Ilmoita hakemuksessasi tulotasotoiveesi ja liitä hakemuksesi liitteeksi ansioluettelosi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: janne.bruun@hyps.fi

Lisätietoja voit kysyä seuran toiminnanjohtajalta arkisin klo 9-15:

Janne Bruun
040 485 5622