Pelit pyörimään päiväkodissa! – Hyvinkään Lämpövoima ja Hyvinkään Palloseura lahjoittavat palloja päiväkotien käyttöön

Hyvinkään Lämpövoima ja Hyvinkään Palloseura ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja vasta uudistetun sopimuksen myötä haluavat jatkossa vaikuttaa yhä vahvemmin hyvinkääläisten lasten liikkumisen edistämiseksi.

Uuden sopimuksen kunniaksi Hyvinkään Lämpövoima lahjoittaa 40 uutta jalkapalloa, jotka Hyvinkään Palloseura toimittaa hyvinkääläisiin päiväkoteihin kovaa käyttöä varten.

– ”Järjestimme alkusyksystä useimmissa hyvinkääläisissä päiväkodeissa eskareille ja viskareille jalkapallon lajikokeilutapahtuman, mutta valitettavasti silloin Palloliitolta saatuja lahjoituspalloja ei ihan kaikille riittänyt. On mahtava homma, että Hyvinkään Lämpövoima täyttää nyt tuolloin jääneen tyhjiön ja palloja saadaan päiväkoteihin. Ne tulevat kovaan käyttöön ja kovaan tarpeeseen”, innostunut Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun kertoo.

Tukea myös aktiiviharrastajien kenkähankintoihin

Hyvinkään Lämpövoiman tärkeänä tavoitteena on HyPS-sopimuksen kautta tukea lasten ja nuorten liikkumista monimuotisin keinoin. Pallolahjoituksen lisäksi he tukevat kymmenen HyPS:n vähävaraisen harrastajan jalkapallokenkähankintoja avaamalla seuran kartoittamille perheille kertaluontoisen kenkähankintatilin Hyvinkään Intersportiin.

– ” Meillä on ollut vuosia tavoitteena tukea pitkäjänteisesti hyvinkääläisten lasten ja nuorten monipuolista liikkumista ja harrastamista useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Hienoa, että pystymme yhteistyössä HyPSin kanssa edistämään lasten liikkumista myös päiväkodeissa”, kertoo Hyvinkään Lämpövoiman asiakkuus- ja verkostopäällikkö Sami Pesonen.

Kenkästipendiä varten tulee seuran harrastajien (tai harrastajan vanhempien) toimittaa vapaamuotoinen hakemus seuran toiminnanjohtajalle: janne.bruun@hyps.fi. Hakemukset käsitellään 3.1.2022.

Yhdeksän hyvää 2021 – 8. kampanjateko

Hyvinkään Lämpövoiman kanssa nyt tehtävä pallolahjoitus ja kenkäsponsorointi on kahdeksas Hyvinkään Palloseuran Yhdeksän hyvää 2021 -kampanjateko.

Hyvinkään Palloseuralla tänä vuonna Yhdeksän hyvää 2021 -kampanja, minkä tavoitteena on tehdä kalenterivuoden aikana yhdeksän yhteiskuntavastuullista tekoa ja kampanjaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kampanjoiden kohderyhminä voivat olla kaikki apua tarvitsevat, ainoana rajauksena on, että tekojen tulee olla konkreettisia ja kohdistua suoraan apua tai toimia tarvitseville.

– Viime vuosi oli varmasti monelle ihmiselle, yritykselle, yhdistykselle ja yhteisölle hankala ja apua tarvitsi varmasti moni, joka sellaiseen tilanteeseen ei ollut aiemmin joutunut. Lisäksi avun tarve on, valitettavasti, monelle ollut jo pitempään arkipäivää. Me saimme seurana paljon apua yhteisöltämme viime vuonna ja haluamme nyt pistää hyvän kiertämään, kertoo kampanjasta Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Yhdeksän hyvää 2021 -kampanjaan voitte tutustua kampanjasivulta.