Mika Pölönen-Elokorpi HyPSin valmennuspäälliköksi

HyPSiläisille kovin tuttu Mika Pölönen-Elokorpi jatkaa seurassa kauden 2023-2024 alusta valmennuspäällikön tehtävässä. Timo Lehtihalmeksen siirtyessä VJS väreihin Mika vastaa seuran urheilutoiminnan hallinnosta, valmentajien johtamisesta sekä toimii valmentajien esihenkilönä.

” Tipin siirtymisen varmistuttua, oli kohtuu nopeasti selvää että tarjoamme Mikalle suurempaa vastuuta organisaatiossa. Aloitimme keskustelut Mikan kanssa samalla viikolla ja melko nopeaan pääsimme yhteisymmärrykseen asiassa. Mika tuntee seuran läpikotaisin ja ymmärtää seuran arvot. Tämän päälle on loistavaa lähteä kehittämään seuraa kohti vieläkin parempaa huomista” veistelee Jukka Räsänen Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja.

”Mikan vastuiden kasvaessa on selvää, että valmennustehtäviin tarvitsemme lisävoimaa. Siimat ovat vedessä ja toivottavasti asiat etenevät siinä määrin että voimme tiedottaa valmentajapaketista kahden viikon sisään. Pölönen-Elokorpi jatkaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti P2010- ja P2011-joukkueiden vastuuvalmentajana kunnes voimme tiedottaa valmennuspuolen vahvistamisesta. Maalivahtivalmennuksen vastuun ottaa Mikan aisaparina vuosia ollut nuori nouseva kyky Joona Kupi” Räsänen jatkaa.

Mikalle valmennuspäällikön rooli ei ole uusi, joten uudet tehtävät eivät tunnu hyppäykseltä syvään päähän. ”Mielenkiinnolla ja intoa täynnä lähden uuteen rooliin. Tottakai olen otettu seurajohdon luottamuksesta tarjota suurempia saappaita. Iso kiitos myös Tipille jonka käsialaa seuran valmennuksen kehittyminen ja rakenne on tällä hetkellä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.” Pölönen-Elokorpi sanoo.