Miesten joukkueet valmiina alkavaan kauteen

Hyvinkään Palloseuran miesten joukkueet ovat valmiina alkavaan kauteen. Edustus nousi viime kauden päätteeksi takaisin kolmoseen, ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019 putoamisen jälkeen. PK09 viime kauden vitosen paikka siirtyi myös kauden vaihteessa HyPSin alaisuuteen ja nyt kakkosjoukkue pelaa alkavalla kaudella vitosta nimellä HyPS/2.

Joukkue on harjoitellut lähtökohtaisesti kolme kertaa viikossa marraskuun alusta asti ja harjoituspelejä on pelattu mukava määrä. Kaikki pelaajat ovat päässeet näyttämään osaamistaan kentällä ja valmennuksella alkaa olla melko hyvä kuva joukkueen iskukyvystä.

Viime kauden runko pysyi hyvin kasassa ja vain pari pelaajaa poistui muihin maisemiin kun taas tilalle tuli useampi uusi sekä ulkopuolelta että myös B-junioreista. Tällä hetkellä joukkue on kasassa ja uusia pelaajia ei enää aktiivisesti haeta toimintaan mukaan.

” Harjoituskausi on sujunut vaihtelevissa merkeissä. Välillä ollaan päästy harjoittelemaan todella hyvinkin, mutta taas toisaalta ollut pitkiä jaksoja kun olosuhteet eivät ole mahdollistaneet täysipainoista harjoittelua. Joukkue on vahvistunut mukavasti ja nuoret pelaajat ovat tulleet todella hyvin porukkaan sisään. Lisäksi kun vanhempi osasto on myös päässyt harjoittelemaan entistä paremmin niin odotukset alkavaan kauteen on todella korkealla” summaa valmennustiimistä Timo Lehtihalmes.

Edustus pelaa kolmosen lohkossa C missä vastaan asettuu monia tuttuja jengejä viime vuosilta. Lohko tulee varmasti olemaan hyvin tasainen ja vaikea on nostaa yhtään porukkaa ylitse muiden kauden alussa. Etenkin radanvarsi derbyjen paluu kalenteriin on hienoa ja tuovat paljon lisäarvoa paikallisille. HyPS viime kaudella kaatoi Ripsin hienosti Suomen Cupissa lukemin 4-0 katsomoiden ollessa täpötäynnä ja Ripsillä varmasti paljon kalavelkoja maksettavana kun päästään iskemään yhteen 20.5 Urheilupuiston avausottelussa.

” Varmasti tulee tasainen sarja eikä yhdestäkään pelistä saada ilmaiseksi mitään mukaan. Vaikea nostaa yhtään joukkuetta ylitsemuiden, mutta varmasti Jäps/47, Valtti ja ToTe tulevat olemaan kärkikahinoissa mukana. Meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa pisteitä jokaikisessä ottelussa ja en näe mitenkään omituisena, että löytäisimme kauden päätteeksi meidät ylemmästä keskikastista. Sarjassa on paljon tuttuja joukkueita ja moni jengi on pelitavallisesti hyvin tunnistettava, mutta kaikki luovat omanlaisia haasteita joita lähdemme haastamaan omalla tavallamme, tavoitteena kehittää pelaamista koko kauden ajan niin, että kauden viimeinen ottelu olisi se paras ottelu” jatkaa Timo Lehtihalmes.

Kakkosjoukkue lähtee pelaamaan PK09 jäänyttä sarjapaikkaa vitosessa lohkossa 7. Sarja on varmasti hyvätasoinen, mutta omalla hyvällä tekemisellä nousukahinoissa oleminen on täysin mahdollista. Lohkossa on viime kaudelta tuttuja joukkueita mm. Korso United ja SV jotka molemmat putosivat nelosesta vitoseen sekä paikallisvastustaja Ares-86 sekä Rips/2.

HyPS aloittaa kolmosen 21.4 perjantaina Valtin vieraana Puotilassa klo.19.30 ja HyPS/2 aloittaa viikkoa myöhemmin 28.4 klo.19.15 SV vieraana Sipoossa. Edustuksen ensimmäinen kotipeli on luvassa lauantaina 29.4 klo.17.30 Kankurin tekonurmella missä vastaan asettuu PKKU/2 ja HyPS/2 aloittaa kotitaipaleen 2.5 klo.20.30 Kankurin tekonurmella vastassaan TuPS/2.

Edustus sarjataulukko

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M3!etejp23/group/3/

Edustus otteluohjelma

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/61416/fixture

HyPS/2 sarjataulukko

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M5!etejp23/group/7/

HyPS/2 otteluohjelma

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/54629/fixture

Pelaajalista:

Janne Eskola

Aaro Oikarinen

Arttu Huovila

Casper Saarela

Christian Heyno

Elias Uussaari

Elmeri Palander (mv)

Santtu Eerola

Said Elkass

Jonne Elmgren

Kasper Kirjavainen (mv)

Manu Kollanus

Miska Rämä

Topi Kumpulainen

Esa Palomäki

Joni Nurminen

Joona Järvinen

Konsta Laakoli

Lamin Touray

Roope Eloranta

Waltteri Vuorio

Onni Pajuoja

Leevi Hoppania

Rafail Taskos

Otto Hyvärinen

Otso Järvimaa

Miikka Kivekäs

Saku Leinonen

Rasmus Lääperi (mv)

Nicholas Mphande

Joona Kupi (mv)

Niko Helaste

Oskari Halme

Saku Eirola

Yusuf Alkovac

Nuutti Poikonen

Erik Ramirez

Leevi Saikkonen

Ville Taipale

Topias Talvitie

Taustat:

Päävalmentaja Tommi Wilenius

Valmentaja TImo Lehtihalmes

Fysiikkavalmentaja Mikko Heinonen

Maalivahtivalmentaja Mika Pölönen-Elokorpi

Huoltaja Mika Elo