Miesten Edustusjoukkue aloittaa kolmannen peräkkäisen kauden nelosessa

Miesten Edustusjoukkue aloittaa kolmannen peräkkäisen kauden nelosessa ja tällä kertaa erittäin hyvin valmistautuneena. Joukkue on päässyt harjoittelemaan melko laadukkaasti kolme kertaa viikossa talven läpi ja pelaajille joukkueen pelitapa on iskostunut hyvin pitkän harjoituskauden aikana.

Harjoituskauden aikana Edustus on pelannut muutamia harjoitusotteluita sekä edenneet Suomen Cupissa neljännelle kierrokselle asti mikä arvotaan 21.4 klo.13.00.

” Harjoituskausi on sujunut oikein hyvin vaikkakin pelaajia on ollut pois sairasteluiden ja työn takia mikä on ymmärrettävää tällä tasolla. Meillä kuitenkin sen verran iso rinki, että vaikka pelaajia on puuttunut niin silti olemme päässeet harjoittelemaan laadukkaasti viikosta toiseen. Valmennustiimiin tuli tälle kaudelle mukaan Tommi Wilenius ja Petu Virtanen jotka molemmat ovat omalla panoksellaan tuoneet todella paljon lisäarvoa joukkueen toimintaan” avaa harjoituskautta Timo Lehtihalmes

Suomen Cupissa joukkue on edennyt neljännelle kierrokselle asti pudottaen matkalla IHK:n, radavarren derbyssä Ripsin tyylikkäästi 4-0 sekä viimeisimpänä PK37 Iisalmesta 2-0.

” Suomen Cup on toiminut erittäin hyvänä lisänä talveen ja tuonut paljon lisä boostia muuten melko pitkään preseasoniin. Etenkin hienot voitot Ripsistä ja PK37 on ollut tärkeitä kun ollaan kasvatettu luottamusta omaan pelitapaan ja sen sisältöihin. Pelaajat ovat hienosti päässeet sinuiksi sen kanssa ja edelleen tavoitteena on, että kauden viimeinen peli on se paras peli” Timo Lehtihalmes jatkaa.

HyPS pelaa Nelosen lohkossa neljä tavoitteena parantaa pelaamista koko ajan, kehittää pelaajia sekä katsoa sitten riittääkö se nousuun jo tällä kaudella.

” Meillä ei ole mitään suoranaista tavoitetta nousta, mutta tiedämme, että se on täysin mahdollista. Meillä on todella mielenkiintoinen joukkue missä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Moni nuori on talven aikana mennyt paljon eteenpäin ja odotan itse innolla miten pelit lähtee liikkeelle. Osalla armeija tulee vähän vaikuttamaan kesällä, mutta sitä varten on iso ja laaja rinki. Meillä on ollut hyvä ja rehellinen kilpailutilanne koko ajan ja pelaajat ovat suhtautuneet hyvin” kertoo Timo Lehtihalmes

Joukkue vahvistui tälle kaudelle kun Jokelan Kisasta saapui päävalmentaja Tommi Wileniuksen lisäksi Lari Järvi, Ville Taipale sekä Nuutti Poikonen. HyPS on myös lisännyt yhteistyötä PK09 kanssa tuleville kausille ja joukkueilla on farmisopimus kaudelle 2022. Yhteistyön tavoitteena on kehittää etenkin Hyvinkääläistä jalkapalloa ja tarjota jokaiselle pelaajalle mahdollisuus oman tasoiseen toimintaan lähellä kotia.

HyPS kaudella 2022

Maalivahdit: Elmeri Palander, Rami Dhouioui

Puolustajat: Lari Järvi, Miska Rämä, Jonne Elmgren, Ville Taipale, Santtu Eerola, Kalevi Rinne, Manu Kollanus, Konsta Laakoli, Waltteri Vuorio, Joona Järvinen, Nuutti Poikonen

Keskikentät: Janne Eskola, Antti Vainionpää, Nicholas Mphande, Miro Nikkinen, Lamin Touray, Saku Leinonen, Emppu Virtanen, Christian Heyno,

Hyökkääjät: Teemu Kivelä, Joni Nurminen, Arttu Huovila, Esa Palomäki, Topi Kumpulainen, Otso Järvimaa, Said Elkass, Roope Eloranta.

Valmennus: Tommi Wilenius, Petri Virtanen ja Timo Lehtihalmes

HyPS kausi alkaa 23.4 lauantaina Kankurin liikuntapuistossa ottelulla Fc Loviisaa vastaan klo.15.45. Tervetuloa paikalle kannustamaan HyPS voittoon.

Otteluohjelma löytyy osoitteesta: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/61416/fixture