Miesten Edustus – Kuulumisia harjoituskaudelta

Hyvinkään Palloseuran Miesten edustusjoukkueen harjoituskausi on ehtinyt jo pitkälle ja on aika jakaa hieman kuulumisia. Preseason on tunnetusti Suomessa pitkä ja etenkin Hyvinkäällä vielä lisäksi kylmä, jäinen ja haastava.

Miehet aloitti kauden jo marraskuun alussa ja on siitä saakka pyrkinyt harjoittelemaan kolme kertaa viikossa. Joukkueen runko säilyi hyvin kasassa viime kaudesta ja lisäksi monta nuorta pelaajaa nostettiin edustuksen mukaan. Lisäksi PK09 kanssa yhteistyö jatkui niin, että PK09 sarjapaikka 5-divarissa siirtyi HyPSin alle ja joukkue joka jatkossa pelaa vitosta on HyPS/2. Pelaajamäärä harjoituksissa on ollut pääasiassa erinomainen ja sen puolesta toimintaa on saatu vietyä suunnitelmallisesti eteenpäin.

” Hyvin on lähtenyt harjoituskausi liikkeelle joukkueen rakentamisen suhteen ja myös harjoituskentällä ollaan suht hyvin pystytty menemään tavoitteiden mukaisesti. Toki Hyvinkään talviolosuhteet ovat suoraan sanottuna järkyttävät ja annamme turhan paljon tasoitusta monelle muulle joukkueelle. Sen mitä kentät ollut harjoituskunnossa niin ollaan pystytty kehittämään omaa pelaamista ja tietysti nyt on paljon uusia pelaajia mukana keiden pitää päästä sisään siihen miten haluamme jalkapalloa pelata” avaa Hyvinkään Palloseuran valmennuksesta Timo Lehtihalmes.

” Meillä on sopimuspelaajia hyvä määrä, mutta muutamalle vielä on paikka auki. Ollut todella hienoa huomata kuinka hyvin nuoret pelaajat ovat päässeet sisään joukkueeseen ja pystyneet kantamaan vastuuta heti alusta alkaen. Toki parin viime kauden jälkeen totutteleminen uuteen, pelaavaampaan pelitapaan vie taas oman aikansa, mutta ”onneksi” Suomessa preseason on pitkä ja on aikaa treenata” Tipi jatkaa.

Harjoitusottelut

Tähän mennessä on pelattu harjoitusotteluita:

vs Kuusysi voitto 4-1

vs UnionPlaani voitto 5-3

vs EsPa häviö 6-1

vs Härmä voitto 3-2

Seuraavat harjoituspelit on vs Ares, vs Akilles, vs Härmä, vs Kuusysi, vs EsPa ja vs SAPA.

Alkava pelikausi

HyPSin miehet ovat Suomen Cupissa mukana yhdellä joukkueella sekä sarjassa joukkueet pelaavat M3 ja M5 divareissa. Edustusjoukkueella on selkeä tavoite kehittää omaa pelaamista ja säilyttää sarjapaikka mahdollisimman hyvällä sijoituksella. HyPS/2 pitkän aikavälin tavoitteena on olla vakaa nelosen joukkue missä pelaajat lähtökohtaisesti ovat seuran omia kasvatteja.

” Tommi on tehnyt hyvää työtä miesten kanssa ja meillä yhteys toimii erinomaisesti. Tommin kanssa tehtiin pitkä sopimus viime kauden jälkeen ja oli hienoa huomata kuinka sitoutunut herra saatiin tähän projektiin mukaan. Viime kaudella nousu ei ollut vielä varsinainen tavoite, mutta loppujen lopuksi se tuli melko helposti. Lisäksi kun muistaa Suomen Cupin hienot otteet ja Regions Cupin finaalin niin kaudesta jäi kyllä paljon hienoja muistoja ja myös nälkää tulevalle kaudelle. Vaikea sanoa lohkon muista joukkueista vielä hirveästi, mutta todennäköisesti suht hyvä ja tasainen sarja on tulossa. Radanvarren derbyjen paluu on hieno asia paikallisille ja tietysti pelaajille myös. Jos joku joukkue pitäisi nyt nostaa suurimmaksi suosikiksi niin eiköhän ToTe tule olemaan vahva tällä kaudella. Myös Jäps/47 varmasti laadukas ryhmä ja eipä sarjassa nyt kovin montaa heikkoa joukkuetta ole” päättää Timo Lehtihalmes

Hyvinkään Palloseuran sopimustilanne:

Elmeri Palander

Joona Kupi

Rasmus Lääperi

Kasper Kirjavainen

Santtu Eerola

Jonne Elmgren

Janne Eskola

Arttu Huovila

Manu Kollanus

Miska Rämä

Topi Kumpulainen

Esa Palomäki

Joni Nurminen

Konsta Laakoli

Lamin Touray

Roope Eloranta

Waltteri Vuorio

Leevi Hoppania

Rafail Taskos

Otto Hyvärinen

Otso Järvimaa

Miikka Kivekäs

Saku Leinonen

Nicholas Mphande

Aaro Oikarinen

Casper Saarela

Elias Uussaari

Niko Helaste

Oskari Halme

Saku Eirola

Yusuf Alkovac

Nuutti Poikonen

Erik Ramirez

Leevi Saikkonen

Ville Taipale

Topias Talvitie

Taustat:

Tommi Wilenius

Timo Lehtihalmes

Mika Pölönen-Elokorpi (Mv)

Mikko Heinonen (Fysiikka)

Yhteystiedot

https://www.hyps.fi/joukkueet/aikuisjoukkueet/miehet-edustus/