Miesten edustus – kausiennakko

Miesten edustus pelaa kaudella 2024 miesten kolmosen C-lohkossa. Edellinen kausi oli ehjä ja sijoitus kauden päätteeksi oli yhdeksäs. Kauden saldoksi jäi 7 voittoa, 3 tasapeliä ja 12 tappiota. Tehtyjä maaleja 27 ja päästettyjä 51.

Miesten joukkueen runko on pysynyt pitkälti samana kuin edellisenä kautena. B-junnuista on tullut muutamia pelaajia rinkiin lisäksi. Lähtijöitäkin on ollut jonkin verran varusmiespalveluksen ja uusien maisemien myötä. Talvikaudella ollaan treenattu kolmesti viikossa ja harjoitusotteluitakin on pelattu toistakymmentä, joten valmistautuminen on ollut hyvä. Joukkueen tavoitteena on päättää kausi kuuden parhaan joukossa. Kausi käynnistyy perjantaina 19.4 Tikkurilan tekonurmella kun vastaan asettuu edellis kaudella kakkosessa pelannut TiPS.

”Hyvillä fiiliksillä kohti kautta, hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Lähetään parantamaan viimekaudesta peliä ja sijoitusta sarjataulukossa. Toivotaan että urhiksen katsomot täyttyy kun sarja pyörähtää käyntiin 💪” Joukkueen kapteeni Leevi Saikkonen.

Sopimuspelaajat kaudella 2024

Laakoli Konsta 
Halme Oskari 
Nurminen Joni 
Taskos Rafail 
Saikkonen Leevi 
Leinonen Saku 
Poikonen Nuutti 
Kupi Joona 
Taipale Ville 
Oikarinen Aaro 
Seppänen Tiitus 
Kumpulainen Topi 
Palomäki Esa 
Vuorio Waltteri 
Eirola Saku 
Uussaari Elias 
Ingman Viktor 
Järvimaa Otso 
Saarela Casper 
Ylönen Matias 
Nykopp Casimir 
Väyrynen Joel 
Liikala Joonatan 
Palander Elmeri 
Touray Lamin 
Talvitie Topias 
Mphande Nicholas 
Rämä Miska 
Hyvärinen Otto 
Murtonen Juho 
Kivekäs Miikka 
Elmgren Jonne 
Rahikainen Joona 
Toivonen Vilho 
Rautio Leevi 
Nikkinen Miro 
Pääskynen Matias 
Wilenius Mikael