M4 Tips/2 – HyPS 1-2 (1-1)

HyPS kävi vierailemassa perjantaina Rajakylässä Tikkurilan Palloseuran vieraana ja tuliaisina mukava 1-2 vierasvoitto.

Ottelu oli pelillisesti yhtä hankala kuin ensimmäinenkin ja läpi ottelun lukuisat harhasyötöt ja löysä sekä lepsu pelaaminen paistoi vierailijan otteista. Tips siirtyi johtoon ottelussa HyPS puolustuksen tarjoilusta, mutta viime kauden paras maalintekijä Esa Palomäki toi vierailijat tasoihin ennen taukoa. Toisella puoliajalla HyPS pääsi vähän paremmin peliin mukaan, mutta edelleen lukuisat virheet näkyivät pelissä. Jonne Elmgren kuitenkin päästi vierailijat piinasta viimeistelemällä ottelun loppuhetkillä 1-2 maalin kulman jälkitilanteesta.

” Tällä hetkellä joukkueen otteissa näkyy lukuisat sairastelut, loukkaantumiset ja heikot harjoitusviikot viime aikoina. Oman pelaamisen kehittäminen on edelleen se tärkein asia ja nyt on taas tiukka viikko tulossa kun ensin tiistaina cupissa Jäps vastassa ja perjantaina sarja jatkuu kotona kun vieraaksi saapuu SV Sipoosta. Joukkueessa on hyvä henki ja jokainen antaa kyllä kaikkensa kentälle mikä tekee sen, että meitä on todella vaikea voittaa. Tässä vaiheessa sarjassa kahden pelin jälkeen maksimipisteet lämmittää, mutta peliesitykset ei. Positiivista on, että heikollakin pelillä voitetaan otteluita” toteaa HyPSin päävalmentaja Tommi Wilenius.