M4 Njs/2 – HyPS otteluennakko

Torstai illassa pelataan Klaukkalassa isoista pisteistä kun Nelosen kärkiottelussa kohtaavat Njs/2 ja HyPS. Kuudentoista kierroksen jälkeen lohkon kärjessä on HyPS 40 pisteellä, vielä ilman tappiota sarjassa. Njs/2 on vain kolmen pisteen päässä sijalla kolme, Akilleksen kiilatessa joukkueiden väliin.

Joukkueet kohtasivat toukokuun lopulla Hyvinkäällä ja ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen lukemiin 3-3, vierailijoiden tasoittaessa pelin lisäajalla. Molemmat ryhmät pelaavat hyvää jalkapalloa ja odotettavissa onkin erittäin laadukas ja mielenkiintoinen ottelu syksyn pimenevässä illassa.

” Olemme pelanneet kauden nousujohteisesti, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Pelaajat ovat sitoutuneet hyvin toteuttamaan harjoiteltuja asioita ja moni on pystynyt nostamaan tasoaan kauden edetessä” toteaa HyPSin valmennustiimistä Timo Lehtihalmes.

” Njs:ssää vastaan on tähän asti pelattu laadukkain ottelu tässä sarjassa ja odotukset on korkealla myös nyt. Molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan jalkapalloa omalla tavallaan ja onkin mielenkiintoista nähdä tuleeko kentällä jotain yllättävää tapahtumaan. Njs:n kokoonpanosta on vaikea sanoa vielä mitään, mutta varmasti laadukas ryhmä on jalkeilla ja tosissaan joudutaan tekemään hommia, että pisteet lähtevät Hyvinkäälle mukaan” Tipi jatkaa.

HyPS on päässyt valmistautumaan otteluun melko rikkonaisissa merkeissä, mutta tällä hetkellä joukkue on suhteellisen ehjänä.

” Muutamia poissaoloja on, mutta niitä nyt on Nelosessa aina. Meillä on onneksi suhteellisen iso rinki ja yhteistyö junioreiden kanssa toimii hyvin ja sieltä on aina innoissaan tulossa nuoria pelaajia mukaan tarvittaessa ” Tipi jatkaa

Sarjaa on vielä jäljellä kuusi kierrosta joten pelataan isoista pisteistä. Kärkijoukkueet kohtaavat vielä toisensa kertaalleen eli Akilles saapuu Hyvinkäälle ja Njs/2 matkustaa Porvooseen Akilleksen vieraaksi.

Njs/2 viisi edellistä ottelua:

Fc Korso United – Njs/2 1-4

Njs/2 – SV 3-0

Mymy – Njs/2 2-1

Njs/2 – OPedot 2-0

Halku – Njs/2 0-3

HyPS viisi edellistä ottelua:

Fc Kapina – HyPS 2-3

HyPS – Hc Kup Skavaböle 4-3

HyPS – Atlantis Akatemia 3-0 (Regions cup välierä)

SV – HyPS 1-3

HyPS – Tips/2 5-1

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M4!etejp22/group/4/

Sarjan määlipörssiä johtaa ylivoimaisesti Esa Palomäki 30 maalilla. Njs/2 paras maalintekijä on Lassi Vainikainen 18 maalilla.

Ottelu potkaistaan käyntiin 20.00 Klaukkalan tekonurmella, tervetuloa seuraamaan laadukasta kärkikamppailua.