M4 HyPS – SV 4-2 (2-2)

HyPS kohtasi nelosen kolmannella kierroksella kankurin tekonurmella Sibbo Vargarnan joka oli saavuttanut ensimmäisestä kahdesta pelistä yhden pisteen.
HyPS pääsi liikkeelle täydellä kokoonpanolla ja muutoksia tappiollisesta Jäps Cupin pelistä oli muutamia.

Ottelun alku oli hyvä ja näytti, että joukkueiden tasoero on huomattava, mutta mitä pidemmälle ottelussa mentiin niin sen enemmän kotijoukkueelle tuli virheitä ja vierailija pääsi niiden myötä paremmin peliin mukaan. HyPS siirtyi ottelussa johtoon 1-0 kun Topi Kumpulaisen laukaus kimposi ylärimasta maalin eteen Joni Nurmiselle joka viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa. Muutamaa minuuttia myöhemmin vierailija tuli tasoihin vaarattoman näköisestä tilanteesta. Tästä hieman myöhemmin Arttu Huovila laukoi komeasti pallon etuyläkulmaan ja alkoi näyttämään, että HyPS menee menojaan. Toisin kävi ja HyPS puolustuksenkommunikointi virheestä SV tuli tasoihin HyPSin omalla maalilla.

Tauolla HyPS teki useamman vaihdon ja sai ottelun paremmin kontrolliin. Ensin Esa Palomäki vei kotijoukkueen 3-2 johtoon kauden kolmannella maalillaan ja vielä lopuksi vaihdosta erittäin hyvin peliin mukaan tullut Lamin Touray läpiajon päätteeksi kiersi vierailijan maalivahdin ja viimeisteli varmasti 4-2 loppulukemat.

” Oma pallollinen pelaaminen oli jälleen todella vaikeaa muutamaa hetkeä lukuunottamatta. Ensi viikolla päästään vihdoin pari kertaa harjoittelemaan toivottavasti laadukkaita ja saadaan selkiytetty meidän pallollista tekemistä. Vierailija oli tänään todella heikko ja menimme aivan turhaan mukaan siihen samaan. Positiivista oli, että vaihdot toivat vähän parannusta peliin ja etenkin Laminin tulo kympiksi rauhoitti hyvin yläalueen pallonhallinnan ja saimme vihdoin vähän pidempiä hyökkäyksiä. Rehellisyyden nimissä meillä oli paikat tehdä kymmenen maalia, mutta SV:n koppari torjui hyvin ja toisaalta viimeistely oli heikkoa” toteaa Timo Lehtihalmes ottelusta.

Seuraavan kerran HyPS tulessa tulevana torstaina Tuusulan tekonurmella Hc Skavaböleä vastaan. Ottelua alkaa 21.00

HyPS kokoonpano:
Rami Dhouioui (Elmeri Palander), Waltteri Vuorio (Manu Kollanus), Ville Taipale, Lari Järvi (Jonne Elmgren), Nuutti Poikonen, Nicholas Mphande, Emppu Virtanen (Janne Eskola), Topi Kumpulainen (Miska Rämä), Arttu Huovila (Lamin Touray), Joni Nurminen (Otso Järvimaa), Esa Palomäki