Liikunnallinen kesäleiri 2022

Hyvinkään Palloseura järjestää liikunnalliset kesäleirit 2013-2016-syntyneille lapsille 6.-17.6.

Hyvinkään Palloseura liikuttaa lapsia tänäkin vuonna huippusuositulla ja supertykätyllä kesäleirillä!  

Kahtena edellisenä kesänä yhdessä Youmoven kanssa järjestetty leiri saavutti molempina vuosina vanhemmilta yleisarvosan 9,4/10 ja lapsilta, niin ikään molempina vuosina, yleisarvosanan 2,8/3.

Valitettavasti tänä vuonna ei Youmove ole yrityksen toiminnan päätyttyä enää mukana, mutta olemme tuoneet Kankurin liikuntapuiston leirille edellisen vuoden leireistä tuttuja elementtejä ja tehneet sisällöstä yhtälailla monipuolisen, kuin aiempinakin vuosina.

ILMOITTAUTUMINEN 29.5. MENNESSÄ


Lapsi on turvallisessa ympäristössä ohjatussa toiminnassa vaikka koko työpäivän ajan

Leiripäivät koostuvat ohjatusta toiminnasta klo 9-14 välillä, mutta tarvittaessa valvonta pystytään järjestämään 30 euron (/vko) lisämaksusta klo 8-16 välille. Aamu- ja iltapäivän valvonnan tarve ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeessa.

Leirin perusmaksut sisältävät päivittäiset valvonnan (klo 9-14) ja ohjatut aktiviteetit, lounaan, sekä leiripaidan.

Leirillä toimitaan korkeintaan 15 lapsen ryhmissä, jolla kullakin on omat ohjaajansa. Ohjaajamitoitus on korkeintaan 10 lasta yhtä ohjaajaa kohden.

Leirillä huomioidaan kaikki viranomaissuositukset toiminnan turvallisuuden takaamiseksi. Tarvittaessa leirin sisältöä sovelletaan turvallisen toteutuksen varmistamiseksi. Mikäli leiri peruuntuu, osallistumismaksut palautetaan täysimääräisesti.

Leirijaksoille voi ilmoittautua viikoksi tai kahdeksi viikoksi. Ilmoittautuminen tulee tehdä 29.5. mennessä.


HyPS-liikuntaleirin sisältö

Leiri sisältää sekä monipuolista liikkumis- ja motorisia taitoja kehittäviä harjoitteita, pelejä ja leikkejä, sekä jalkapallon lajitaitoja edistäviä harjoitteita, pelejä ja leikkejä Kankurin liikuntapuistossa.

Lisäksi päivän aikana tehdään muuta, opettavaista ja innostavaa, ohjelmaa mm. luonnossa liikkuen, piirtäen ja askarrellen.

Leiriviikot huipentuvat viikkokisailuihin, jotta lapset pääsevät haastamaan itsensä erilaisten viikon aikana harjoiteltuja taitoja mittaavissa lajeissa. Kaikki osallistujat palkitaan.

Leiripäivän aikana ruokaillaan Kankurin liikuntapuistossa herkullisin ja ravitsevin aterioin, joissa huomioimme erityisruokavaliot. Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjauksesta vastaa seuran nappulavastaava yhdessä vastaavan leiriohjaajan kanssa. Leiriohjaajina käytetään myös Uudenmaan Osuuspankin sponsoroimia kesätyöntekijöitä.


Joustava osallistuminen perheen tarpeiden mukaan

Pyrimme leireillämme paitsi järjestämään lapsille ikimuistoisen, iloisen ja opettavaisen leirikokemuksen, myös vastaamaan perheiden ensimmäisten kesälomaviikkojen lastenhoitohaasteisiin.

Osallistua voi yhdelle, valitsemalleen, leiriviikolle tai molemmille leiriviikoille.

Yhden viikon leirimaksu on 125 euroa/lapsi. Hyvinkään Palloseuran jäsenet saavat leirimaksuun 15 euron alennuksen.

Ilmoittautuminen molemmille leiriviikoille palkitsee, paitsi kokonaisvaltaisimmalla leirikokemuksella, myös tuntuvalla alennuksella. Kahden viikon leirin kokonaishinta on 220 euroa, Hyvinkään Palloseuran jäsenille 200 euroa.

Leirin enimmäisosallistujamäärä on 80 lasta. Minimikoko, jotta leiri toteutuu, on 20 lasta.

Varustuksena leirillä lapsella tulee olla liikunnallinen, säänmukainen varustus, juomapullo, sekä vaihtovaatteita. Lisämaksusta (15 €) voi ilmoittautumisen yhteydessä tilata 3-koon pallon.

Jaamme leirin alussa lapsille leiripaidan. Ilmoitathan lapsen paidan koon ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisäksi jokaiselle leiriläiselle annetaan leirin lopuksi SuperPark Sveitsin vapaalippu.

Lasku muodostuu ilmoittautumisen yhteydessä ja sen eräpäivä on 


Ilmoittautuminen myClub-järjestelmän kautta

Leirille ilmoittaudutaan seuran käyttämän myClub-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen vaatii käyttäjätilin järjestelmään, jonka voi tarvittaessa luoda ilmoittautumisen yhteydessä. HyPS:n tai muun seuran toiminnassa aktivoidut myClub-tunnukset kelpaavat.

Muista ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä myös lapsen mahdolliset erityisruokavaliot.

Ilmoittautuminen on avoinna 29.5. saakka tai kunnes paikat täyttyvät.

ILMOITTAUTUMINEN 29.5. MENNESSÄ

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 29.5. saakka. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista seura pidättää oikeuden periä täyden leirimaksun.

Mikäli leiri joudutaan perumaan järjestäjästä riippumattomista syistä, leirimaksut palautetaan osallistujille.

Mikäli leiriltä joutuu olemaan sairauden takia poissa, hyvitetään kustakin poissaolopäivästä 15 euroa lääkärintodistusta vastaan.

Peruutus tulee tehdä kirjallisena seuran nappulavastaavalle: jonna.kallio@hyps.fi