”Kuin kotiin palaisi…” Mika Pölönen-Elokorpi palaa HyPSiin

Yhden kauden poissaolon jälkeen Mika Pölönen-Elokorpi palaa Hyvinkään Palloseuraan. Mika aloittaa tehtävät 1.11.2022 vastaten seuran maalivahtivalmennuksesta sekä U13 poikien ikäkausijoukkueen vastuuvalmennuksesta.

Järvenpään Palloseurasta palaava Mika kertoo tuntemuksistaan ” Odotan innolla päästä takaisin Hyvinkäälle. HyPSissä ei ole ainoastaan kollegoita, vaan ystäviä! Vuosi Järvenpäässä oli antoisa ja kaikin tavoin opettava. Hieman haikea lähtö, koska projekti JäPSissä oli mielenkiintoinen ja haastava. Työkaverit olivat mukavia ja olosuhteet kunnossa.”

Tulevaisuudesta HyPSissä mies toteaa painokkaasti ” Uskon, että omalla osaamisellani ja tulevalla työnkuvallani saan tuloksia aikaiseksi. Nyt annetaan riittävät resurssit työn tekemiseen haluamallani tavalla. HyPSissä on tekemisen meininki ja koko seurayhteisö puhaltaa yhteen hiileen!”

Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Jukka Räsänen on mielissään Mikan paluusta ” Mikaa voi hyvällä omatunnolla kutsua hypsiläiseksi, vaikka viime vuosi vierähtikin ”naapurissa”. Tiedämme mitä saamme ja Mikan mainitsema tekemisen meininki kasvaa entisestään. Mika on pidetty persoona HyPS-yhteisössä, enkä malta odottaa työskentelyä kaverin kanssa. Asia hoidettiin Järvenpään Palloseuran kanssa hyvässä yhteishengessä, mikä kuvaakin nykypäivänä yleisesti korostuvaa seurojen välistä yhteistyötä”.

Seuran valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes komppaa ” Mikan palkkauksen myötä saamme lisää panostusta seuran tukitoimiin ja lisäksi raudanluja ammattilainen palaa isolla sydämellä takaisin. Mikan toimenkuvan myötä pystymme jatkossa panostamaan vielä enemmän ikävaihekohtaisiin asioihin sekä kehittämään ennestään valmentajiemme osaamista.”

Hienoa, että saatiin Mika takaisin ja odotan innolla Mikan kanssa työskentelyä. Paljon intoa, paljon osaamista ja todella paljon annettavaa Hyvinkään Palloseuralle niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, päättää Lehtihalmes.

TERVETULOA MIKA!