Konsta Laakoli HyPSin tuore kasvo

Konsta Laakolista Hyvinkään Palloseuran tuorein seuravalmentaja. Konstan työnkuvaan kuuluu poikien 2010- ja 2011-syntyneiden valmentajana sekä muita seuran hallinnontehtäviä.

Miesten edustuksessa pelaava Konsta lähtee innolla kohti uusia haasteita ja kehittämään itseään nyt myös valmentajana. ”Saamme loistavan mahdollisuuden tämän palkkauksen johdosta lähteä kehittämään entisestään jalkapallokulttuuria Hyvinkäälle. Konsta tuo valmennukseemme rautaisen annoksen jalkapallotaustaa ja lajikokemusta. On hieno juttu päästä valjastamaan näitä oppeja junioreillemme! Konsta on valmennusuransa alkutaipaleella ja varmasti ottaa oman aikansa että pääsee hommiin sisään, luotto tulevaisuuteen on kova ja uskomme vahvasti että Konstasta kasvaa huippuosaaja HyPSiin.” HyPSin toiminnanjohtaja Jukka Räsänen iloitsee.

Konsta Laakoli:
Ikä 29v

Perhe: puoliso ja kolme lasta

Kotoisin Helsingistä, tosin jo 10vuotta asunut Hyvinkäällä.

Aloitin jalkapallon Helsingin Ponnistuksessa 5-vuotiaana, myös Käpylän Pallossa ja HPS tuli pyörähdettyä. Aikuisiällä pelaamista tuli jatkettua ensin HyPS/02, siitä PK-09 kautta HyPSin miesten edustukseen.

Koen työnkuvan mielenkiintoisena ja isona kehittymismahdollisuutena itselleni. Näen sen myös sopivan omille vahvuuksilleni ja taidoille.

HyPSissä ilmapiiri on loistava ja rento. On hienoa nähdä motivoitunutta ja intohimoista työskentelyä jalkapallon parissa ja uskon siihen että sovin loistavasti joukkoon.

Aion tuoda mukanani HyPSiin uusia näkökulmia, omaa osaamistani ja ymmärrystä jalkapallosta. Oman loistavan asenteeni ja myöskin suuren intohimoni lajiin ja sen kulttuuriin!

Haluan tehdä jotain konkreettista ja luoda jalkapallo kulttuuri Hyvinkäälle ja olla osa HyPSiläisyyttä. Ja haluan luoda itselleni perintöä ja nimeä jalkapalloilun parissa. Kehittää itseäni niin pitkälle kuin vain mahdollista ja nähdä oman työni tulosta tulevaisuuden pelaajissa. Haluan olla mukana luomassa tulevaisuuden jalkapalloilijoita ja tehdä hyvää työtä sen eteen.

TERVETULOA HYPSIIN KONSTA!