Jukka Räsänen on seuramme uusi toiminnanjohtaja

Jukka Räsänen on valittu Hyvinkään Palloseuran uudeksi toiminnanjohtajaksi. Räsänen aloittaa työssään elokuun 1. päivä.

Työtaustaltaan, 40-vuotias ja viiden lapsen isä, Räsänen on yrittäjä ja tehnyt työuransa yrittäjänä rakennusalalla sähköurakoinnin merkeissä.

Räsänen on kuitenkin tuttu kasvoseurassamme jo entuudestaan valmentajan roolista, jossa hän on aloittanut euroliigavalmentajana ja sittemmin toiminut ikäkausivalmentajana 2008-syntyneiden poikien joukkueen perustamisesta asti. Viime kauteen saakka Räsänen toimi joukkueen vastuuvalmentajana. Räsänen työstään 2008-poikien hyväksi palkittiin puurtajan palkinnolla seuramme palkintojenjakotilaisuudessa syksyllä 2021.

Uudelle uralle jalkapallon parissa Jukka lähtee innoissaan:

– Mielenkiinnolla sekä intoa täynnä lähden uuteen haasteeseen toteuttamaan seuran tuoretta strategiaa. Edelliset toiminnanjohtajat Janne Bruun ja Petri Harainen ovat tehneet hienoa työtä edistäessään seuran toimintoja, Räsänen kertoo ajatuksistaan uuden tehtävän alla.

Räsäselle tärkeää on seurassa ydintoimintojen toimivuuden lisäksi yhteisöllisyys, mikä on tärkeässä roolissa myös seuramme uudessa strategiassa näkyen vahvasti myös seuran uudessa missiossa Meidän jalkapalloseuramme.

– Pyrin tuomaan seuraan enenevissä määrin yhdessä tekemisen meininkiä, joka ulottuu seurajohdosta aina pelaajien kotiin asti, 1.8. aloittava uusi toiminnanjohtaja visioi ja jatkaa:

– HyPS on hieno yhteisö, jolla on vahva osa Hyvinkäällä lasten- ja nuorten liikuttamisessa. Tätä lähdetään kehittämään edelleen tarjoamalla kaikille laatua harrastamiseen, kuitenkaan unohtamatta kasvatuksellisia asioita. Kentillä nähdään!, Räsänen päättää.

Puheenjohtajamme Jukka Virtanen on hyvin tyytyväinen Räsäsen valinnasta:

– Saamme Jukasta hyvän johtajan seuralle. Hänellä on vankka ammattitaito yritysmaailmasta, niin organisoinnista kuin henkilöstöjohtamisessakin. Hänen kaltaisiaan henkilöitä tarvitsemmekin, puheenjohtaja virkkoo.

Jukka Räsänen aloittaa seuramme toiminnanjohtajana elokuun alusta, mutta osallistuu seuran toimintaan joiltakin osin jo ennen tuota. Seuramme arkipäivän johtamisesta vastaa kuitenkin heinäkuun loppuun saakka puheenjohtaja Virtanen yhdessä seuran henkilöstön ja luottamusjohdon sekä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Lisätiedot:

Jukka Virtanen
Puheenjohtaja
jukka.virtanen@hyps.fi
040 728 3599