Aikuisten harrasteryhmä

Tapahtumat

Aikuisten harrasteryhmä

Jatkuvasti suosiotaan kasvattavan aikuisten harrasteryhmän toimintaa järjestetään marraskuusta maaliskuun loppuun sunnuntaisin klo 14:00-15:00 Wanhalla Areenalla. Huomatkaa muuttunut ajankohta, joka vaihtui, kun ryhmä esitti toiveen, että toiminta siirrettäisiin sisälle talveksi.

Mikäli muutos vaikuttaa jo aiemmin tehtyyn ilmoittautumiseen, varsinkin maksuttuihin ilmoittautumisiin, olkaa yhteydessä. Ilmoittautumisen voi tietenkin perua, mikäli uusi ajankohta ei käy.

Ilmoittautua voi koko kaudeksi (19 kertaa 7.11.2021-27.3.2022, myynnissä 30.11. saakka) tai 10 kerran kortilla, mikä on voimassa myös talvikaudella, mikäli kertoja jää käyttämättä. Kortin saat ohjaajalta.

Iloa ja liikuntaa futiksesta

Aikuisten harrasteryhmässä pääset nauttimaan jalkapallosta ja liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta tai siitä voi olla jo vaikka vuosia. Jostain olemme kaikki aloittaneet ja tähän ryhmään pääsevät kaikki.

Tunnin aikana ensi lämmitellään huolellisesti ja sitten, ryhmää kuunnellen, treenataan ja pelataan.

Jokainen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella

Mukaan voi ilmoittautua missä vaiheessa toimintaa tahansa. Kymmenen kerran kortti on voimassa myös seuraavalla kaudella, mikäli kertoja jää käyttämättä.

Tarkemmin tietoa toiminnasta saat ilmoittautumalla mukaan ja aktivoimalla ilmoittautumisen jälkeen myClub-tunnuksesi. Toiminta maksetaan ilmoittautumisen yhteydssä muodostuvalla laskulla.

Ilmoittaudu: https://hyps.myclub.fi/flow/events/3449812

HINNAT
Koko kausi 7.11.2021-27.3.2022 - 75€
10 kerran kortti - 50€

Hyvinkään Palloseuran työntekijöille, luottamushenkilöille ja joukkuetoimihenkilöille osallistuminen on maksutonta.

Toimihenkilöt

Ajankohtaista