HyPS P10 mukana Lahti Soccerissa 29.-30.6.2019
9.7.2019 21:25 Uutiset / Pojat 2010

HyPS P10 mukana Lahti Soccerissa 29.-30.6.2019

HyPS pojat 10 osallistui kolmella joukkueella Lahden Mukkulassa 29.-30.6.2019 järjestettyyn Lahti Soccer -turnaukseen. Turnaus oli kaikille kolmelle joukkueelle kaksipäiväinen. Sininen joukkue osallistui enemmän pelanneiden sarjaan ja punainen ja valkoinen joukkue osallistuivat vähemmän pelanneiden sarjaan.

Valkoisen joukkueen lauantain kolme peliä olivat tappiolliset. Joukkueessa oli useampi pelaaja, jotka eivät olleet pelanneet aikaisemmin yhdessä ja se näkyi myös kentällä. Peli peliltä kuitenkin joukkue paransi ja oppi lukemaan toisiaan paremmin kentällä. Tietysti häviäminen harmitti, mutta tappiot olivat niin niukkoja, että toisinkin olisi voinut helposti lopputulos olla.

Punainen joukkue pääsi lauantaina myös voiton makuun voittamalla yhden kolmesta pelistään. Voitetusta ottelussa syöttely sujui mainiosti ja alussa otettu kahden maalin kaula kesti loppuun asti. Tappiot hieman jäivät mietteisiin ja niistä päätettiin hakea seuraavalle turnauspäivälle tsemppiä.

Sininen joukkue sai lauantain saldokseen yhden voiton, yhden tasapelin ja yhden häviön. Pojat pelasivat hyvin ja hävityssä ottelussa vastustajan heti alkuun tekemät maalit saivat otteen omassa joukkueessa hetkeksi herpaantumaan, mutta valmentajien kovalla tsemppauksella joukkue pääsi takaisin mukaan peliin ja loppu pelistä olikin huomattavasti tasaisempi. Vastustaja kuitenkin oli tällä kertaa kovempi.

Sunnuntai alkoi valkoisella joukkueella edellistä päivää paremmalla tsempillä. Jokainen kolmesta ottelusta oli erittäin tiukka ja tasainen. Lopputuloksena kaksi tasapeliä ja yksi niukka häviö. Joukkue olisi kuitenkin ansainnut voitonkin, niin hyviä maalipaikkoja saatiin rakennettua monta kertaa. Tällä kertaa vaan pallo ei mennyt maaliin helposti. Maalinteon makuun kuitenkin päästiin hienosti useampaan kertaankin ja saatiin nähdä upeita maaleja.

Punaisten sunnuntai alkoi kahdella hienolla voitolla. Taistelu oli hyvää näissä peleissä ja yksi rangaistuspotkukin saatiin ongittua. Viimeinen peli päättyi tappioon, vaikka päästiin rakentamaan hyviä maalipaikkoja. Vastustaja kuitenkin piti taidokkaasti pallon pois maalistaan.

Siniset pelasivat sunnuntaina hyvällä sykkeellä loistavia otteluita. Kamppailu oli kovaa ja siksi kolme voittoa maistuikin erittäin hyvin. Koko joukkueelta erityisen hieno tsemppi ja pelaaminen päivän otteluissa.

Joukkueet kannustivat toisiaan kentän laidalla, kun omissa peleissä oli tauko. Kotiin lähdettiin kaikki hyvällä mielellä ja mitalit kaulassa. Turnaus tarjosi jokaiselle joukkueelle haastavia vastustajia ja tasaisia pelejä. Jokainen oppi taas uutta ja joukkuehenki parani. Yhdessä hävitään ja yhdessä voitetaan. Joukkueena pelataan aina toisiamme kannustaen!

Elokuussa osallistumme kolmen joukkueen voimin HJK:n Syysturnaukseen Helsingissä ja syyskuussa RaKe:n Syysturnaukseen Rajamäessä.

Teksti: valmentaja Kati Ramsay

Kuvat: joukkueenjohtaja Tiina Autero


   
Lisää uutisia
Pojat 2010
«  Huhtikuu   »
Kategoriat