Kooste kauden alkuun liittyvistä asioista
28.10.2020 12:38 Uutiset / Pojat 2009

p2009@hyps.fi

Jos nyt vielä on joku, joka maalivahtikoulusta puuttuu, mutta sinne toivoisi pääsevänsä, niin laittakaa postia/viestiä niin lisätään. Maalivahtikoulu on kaikille vapaa lisäharjoitus.

Korona tilanteesta johtuen, omatoimiseen harjoitteluun Kankurissa on pieniä rajoitteita, joita vanhempien olisi hyvä käydä pelaajien kanssa läpi.
Kenttää käytettäessä vapaa-aikana olisi hyvä muistaa samat suositukset kuin tapahtumienkin aikana; Noudatetaan turvavälejä, ei syljeskellä ym.
Varmistaaksemme turvavälit eri ryhmien välillä, pitäisi omatoimiharjoittelijoita varten olla vähintään ¼ kenttä vapaana, että kenttävarauksen tehneet ryhmät saisivat pysyvät omina porukkoinaan. Ja jos kenttävarauksella olevat ryhmät pyytävät omatoimiharjoittelijoita siirtymään, tekevät he sen noudattaaksensa annettuja suosituksia.
Toisinsanottuna, jos kenttäalueen molemmat puoliskot ovat käytössä pelien tai treenien muodossa, ei niiden väliselle alueelle voi mennä vetelemään. Ison kentän keskialue on kavennettu, koska päädyt toimivat lämmittelyalueina treenien aikana.

Alkavan kauden toimihenkilöt listattuna.
Huomioitavaa, että seurassa siirrytään joukkueittain @hyps.fi päätteisen sähköpostiosoitteiden käyttöön ja pankkitilimme tulee siirtymään pankista toiseen. Pankkiasia ei ole vielä käyttöönottokunnossa, mutta sähköpostimme vaihtuu heti. Vanhasta osoitteesta teemme toki automaattisen siirron uuteen ja seuraamme toistaiseksi molempia osoitteita, mutta meiltä tulevat postit tulevat jatkossa osoitteesta p2009@hyps.fi .

Seuramallistoon on tehty pienoisia muutoksia:
https://www.hyps.fi/materiaalipankki/?download=19921
Mallisto muuttuu isommin (lähinnä pelipaitojen malli) ensi syksyn aikana, alustava arvio meidän ensimmäiselle uuden malliston tilaukselle olisi syyskuu -21. Eli isompia hankintoja kannattaa ”säästellä” mahdollisuuksien mukaan. Joukkueella on ”käsivarastossa” muutama pelipaita, joten niitä kannattaa kysäistä jos on vanha jäämässä pieneksi. Värimaailma jää vastaavanlaiseksi, joten vanhoja ja uusia voi kyllä sitten aikanaan käyttää rinnakkain.

Vanhempainiltamateriaaliin tehty pienoinen korjaus, alkuperäisessä oli virheellinen seuran toimintamaksu.
Syyskokous on vahvistanut alkavan kauden maksuksi 230€/v, josta jäsenmaksun osuus 35€. Maksut laskutetaan joulukuussa 65+35=100€, maaliskuussa 65€ ja heinäkuussa 65€. Toimintamaksulaskut tulevat suoraan seuralta huoltajan nimellä (vain toiselle huoltajista), näitä varten vanhemman tiedoissa tulee olla ajantasainen katuosoite. Jos näiden kanssa epäselvyyttä tai muuta, niin ensisijaisesti yhteys seuran toiminnanjohtajaan Janne Bruun 040 485 5622 / janne.bruun@hyps.fi
Syyskokouksen materiaalit ja johtokunnan uusi kokoonpano https://www.hyps.fi/uutiset/119423/syyskokous-kokoontui-johtokuntaan-uutta-nakemysta

Pirjo-Riitan auttamana saadaan marraskuun puolella lopullinen tulo-meno-excel jakoon.

Joukkueen säännöt myös katsottu ajantasaisiksi sekä päivitetty tapahtumiin ilmoittautumisen ohjeistus.


   
Lisää uutisia
Pojat 2009
«  Kesäkuu   »
Kategoriat