Näin ilmoittaudun tapahtumaan
26.10.2020 13:53 Toiminta / Pojat 2009

Ohjeet peleihin ilmoittautumiseen

Peleihin ilmoittaudutaan In tai OUT viikkoa (min viisi päivää) ennen peliä. Tämän jälkeen valmennus valitsee IN ilmoittautuneiden joukosta pelaavan kokoonpanon, joka julkistetaan n. kolme päivää ennen ottelua.

Sinimusta ryhmä tekee ilmoittautumisen mustan ja sinisen ryhmän peleihin ja punavalkoinen ryhmä tekee merkinnät punaisen ja valkoisen ryhmän peleihin. Jos sinimustan ryhmän pelaajia toivotaan punaisen tai valkoisen peleihin tai punavalkoisen ryhmän pelaajia mustan tai sinisen peleihin, on valmennus henkilökohtaisesti yhteydessä pelaajaan/vanhempiin.

Tänä vuonna pojat siirtyivät leikkimaailmasta pelimaailmaan, jossa seurataan pelaajien liikkumista sarjatasojen välillä ja kokoonpanot on aina ilmoitettava ottelupöytäkirjaan etukäteen. Valmennuksen vastuulla on viimekädessä se, että pelaajien liikkuminen noudattaa palloliiton sääntöjä ja tämän suunnitelmallisuus perustuu siihen, että pelaajat ovat ilmoittaneet hyvissä ajoin käytettävyytensä otteluihin. Eli jokainen pelaaja tekee merkinnän jokaisen ryhmänsä ottelun ilmoittautumiseen, IN tai OUT!

Jos annetun ilmoittautumisajan jälkeen tulee muutoksia saatavuuteen, olkaa yhteydessä suoraan Petuun 0407094280

Jokaisella pelaajalla on oltava palloliiton ”nuorten pelipassi” https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset Ilman sitä ei voi otteluihin osallistua.

Lähtökohtaisesti jokainen perhe hankkii lisenssinsä itse, mutta jos teillä on haasteita sen hankinnassa (pallo ID hukassa tai mitä tahansa muuta), niin olkaa yhteydessä joukkueenjohtajiin, niin autamme kyllä.

Treeneihin ilmoittaudutaan IN/OUT hyvissä ajoin ennen treenejä, viimeistään tapahtumaan merkittyyn aikaan mennessä. Jos tämän jälkeen tulee muutoksia, ilmoitus suoraan Petulle 0407094280. Myöskään treenien ilmoittautumista ei jätetä tyhjäksi!


   
Lisää uutisia
Pojat 2009
«  Kesäkuu   »
Kategoriat